Dizajn interijera

Stakleni pregradni zid za stambene prostore u industrijskom dizajnu – postavite akcente s crnim elementima dizajna

staklena pregrada stambeni prostor crna pritiskom na gumb vidi kroz kožni kauč ravan ekran tv zid od opeke

U ovom članku predstavljamo vam modernu staklenu pregradu za dnevni boravak iz modernog stana u Ukrajini, dizajniranu za mladog poduzetnika s industrijskim detaljima. Glavna ideja projekta bila je opremiti studio apartman s jednom spavaćom sobom i dvije kupaonice.

Stakleni pregradni zid za stambene prostore s inovativnim dizajnom

stakleni pregradni zid dnevni boravak dnevni boravak tv zid kamin pogled

Arhitekti iz 33bY podijelili su prostor koristeći praktične staklene stijene za definiranje granica između prostorija. Također su istovremeno stvorili otvoreni i sjajni stakleni pregradni zid za dnevni boravak. Za proizvodnju staklene konstrukcije tim je koristio inovativni sustav s kojim se staklo može matirati kako bi se ponudila veća privatnost i intimnost.

staklena pregrada dnevni boravak dnevni boravak kožna sofa moderni stambeni materijali koža oniks LED pozadinsko osvjetljenje blagovaonica kuhinja

Interijer zadivljuje bogatom paletom boja i raznim materijalima. Također je opremljen različitim strukturama, površinama kao što su cigla, prirodni afrički crni kamen, oniks, koža, bakar, drvo i mnogi detalji dizajna.

crna zidna zgrada prirodni kamen afrički građevinski blok retro gramofon zlatna slika

Još jedan naglasak koji, osim modernih staklenih pregradnih zidova za stambene prostore, čini dizajnerski projekt uspješnim je zid od crnih građevnih blokova. Zlatni ukrasni elementi savršeno se uklapaju u shemu boja i daju sobi plemeniti dodir.

stakleni pregradni zid dnevni boravak dnevni boravak kožni kauč moderan stan blagovaonica blagovaonica kuhinja kuhinja otok stakleni stol

Dizajneri su kombinirali dnevni boravak s kuhinjom, blagovaonicom i radnom sobom. Kako bi izjednačili tamne tonove, dodali su veliko, svijetlo područje. Nadalje, obrub od bakra okružuje ploču od bijelog oniksa s pozadinskim osvjetljenjem. Panel svijetli noću i stvara ugodnu atmosferu. U središtu je interijera i stanovnici mogu vidjeti njegovu raskoš iz svih glavnih dijelova stana.

Staklena pregrada za dnevni boravak stvara jedinstven ambijent

stakleni pregradni zid dnevni boravak crni elementi dizajna kada u sredini sobe krevet za spavanje ormar garderobe

Dizajn sobe sa samostojećom kadom bio je neobično i elegantno rješenje za spavaću sobu. To je u ovom trenutku posljedica zahtjeva kupca. Prema njegovom mišljenju, najvažnija točka je mogućnost uživanja u pogledu na grad s prozora dok se kupate.

staklena pregrada dnevni prostor crno pritisnite gumb mat postanite kožni kauč za sjedenje fotelja dizajner drveni stolni tepih

Ako želite stvoriti osjećaj intimnosti u ovoj prostoriji, sve što trebate učiniti je pritisnuti gumb. Time će particija postati potpuno neprozirna, kao da se teleportirate u novu sobu.

prednja spavaća soba LED lampa rustikalni dizajn krevet sa naslonom sivi tonovi odjeća cipele ormar od staklenih drvenih letvica

Jedan od najvećih izazova za arhitektonski ured bio je ugradnja dijela s ormarom u mali stambeni prostor. Iz tog su razloga dizajneri interijera odlučili cijelu stvar učiniti mobilnom. Ovako su stvorili cool ormar koji se pomiče pritiskom na gumb i otvara preostala područja. Zbog toga su vrlo blizu zida radi uštede prostora.

kupaonsko ogledalo dizajn sanitarije plave police krpe bakrena slavina okrugli umivaonik tuš kabina mramorni efekt

Kupaonica je također prilagođena industrijskom stilu stana. Dizajneri su kombinirali tamne boje sa svjetlom, s mnogim bakrenim elementima, poput slavina u prvom planu.

kupaonsko ogledalo dizajn sanitarije plave police krpe bakrena slavina okrugli sudoper

Crna sanitarija i plave police za ručnike s integriranim LED svjetlima zaokružuju cijelu stvar. WC za goste također je potpuno crn za vizualno proširenje prostora.

* Web stranica arhitekata

stakleni pregradni zid dnevni boravak dnevni boravak sjajna crna reflektirajuća zlatna skulptura stvara naglaske kontrast

radno područje računalo strop svjetlo voće moderan stan blagovaonica blagovaonica kuhinja kuhinjski otočni stol

oniks kuhinja radna ploča stol alkoholna pića kožni držač za boce blagovaonski stol kožna stolica moderan dizajn

oniks kuhinjska radna ploča stolni držač za boce s alkoholnim pićima od kože

prednji pogled spavaća soba LED lampa rustikalni dizajn krevet sa naslonom za sjedenje naslonjač noćni ormarić radijator stakleni prozor mat zavjese

stakleni pregradni zid dnevni boravak tlocrt moderan stan