Dizajn interijera

Potpuno bijeli stan s jednostavnim dizajnom interijera

bijelo-minimalistički-dizajn interijera

Mislim da je gospodin Huber želio nešto jako lijepo, jednostavno i klasično za svoj stan. On je dao nalog za ovaj potpuno bijeli stan s jednostavnim dizajnom interijera projektirano, zatim izgrađeno i namješteno. Za izgradnju je bilo potrebno mnogo više vremena nego za postavljanje. S obzirom na činjenicu da, kao i svaki drugi predstavnik minimalizma kao stila u arhitekturi i uređenju interijera, i to treba sasvim bijeli stan s jednostavnim dizajnom interijera nema ukrasa u izobilju.

bijeli stan s jednostavnim dizajnom interijera

minimalistički-dizajn-interijera-bijeli-stan

“Mjesto Gruenwald” je stan sa minimalistički dizajn interijera i nalazi se u Münchenu, Njemačka. Ovdašnji ljudi, poput gospodina Hubera (vlasnika ovog stana), ozbiljno su zaljubljeni u minimalističke studije, kuće i zgrade općenito. Ovu tendenciju jasno promatraju i ostvaruju dizajneri stana s jednostavan dizajn interijera.

minimalistički stan s jednostavnim dizajnom interijera

potpuno bijeli stan-münchen

Usput, dizajneri su iz tima u Dizajn studio Boris Koy. Završili su “Grad Gruenwald” Projekt prošle godine 2011. – i njegov od tada potpuno bijeli stan jednostavnog uređenja interijera zadivio posjetitelje i goste g. Hubera. Sobe su prostrane, zidovi visoki, a osjećaj slobode i apsolutni raj za život. U svakom kutku stana možete osjetiti mir.

potpuno bijeli minimalistički interijer

potpuno bijelo-minimalistički-interijer

Mramor, beton, keramika i čelik čvrsti su i bogati materijali za stvaranje ovog minimalističkog, bijelog stana. Bijela boja prisutna je posvuda – koristi se u izboru namještaja, boja zidova i stropa. Veliki stupovi postavljeni su tako da na impresivan način popune velike praznine u prostranim sobama. Konstruktivni elementi potpuno bijelog stana s jednostavnim dizajnom interijera dominiraju dekorima – mali kip Bude i sat visoke tehnologije.

Abigail

    bijela minimalistička kuhinja s kuhinjskim otokom

bijeli-minimalistički-kuhinja-kuhinjski otok

bijeli minimalistički dizajn kupaonice

bijeli dizajn kupaonice s crnim zidnim pločicama

bijela-kupaonica-dizajn-crne-zidne pločice