Dizajn interijera

Postavite teretanu kod kuće – kako brzo smršavjeti

moderan kućni studio

Ako želite brzo smršaviti, to je izvrsna alternativa Teretana kod kuće postaviti. U današnje vrijeme, čak i s ograničenim proračunom i prostorom, može se dizajnirati teretana.

Domaća teretana – prednosti i nedostaci

Traka za trčanje kod kuće

Jedan od najvećih nedostataka Teretana kod kuće je motivacija. Često se osjećate motivirano dok trenira s drugima. Ovaj nedostatak ne treba podcjenjivati, jer svatko tko želi smršavjeti i održavati formu mora raditi sustavne vježbe. No, fitness studio u vlastita četiri zida ima nekoliko prednosti – možete trenirati u bilo koje vrijeme i ne morate čekati dok oprema u studiju ne bude besplatna. Ne morate dijeliti uređaje s drugim dijelovima i možete ih postaviti tako da odgovaraju vašim osobnim preferencijama.

Domaća teretana – odaberite opremu

Ergometar terasa egzotični kućni studio

Naš savjet za odabir uređaja – postavite svoj Teretana kod kuće Korak po korak. Počnite s jednostavnom prostirkom. Radite jednostavne, ali snažne vježbe poput sklekova i čučnjeva. Tada se možete sjetiti drugih varijanti. Ako je prostor ograničen, možete se odlučiti za bučice. Ako prostor dopušta, svoj kućni studio možete opremiti trakom za trčanje – ona može raditi na više od 60% mišića u tijelu. Zid za penjanje možete izgraditi u uskim, ali visokim prostorijama.

Kućni studio – iznimne mogućnosti

Zid za penjanje gradi podrum

U svakom slučaju, prvo biste trebali saznati koja se sigurnosna pravila morate pridržavati. Ako živite u kući i imate veliki podrum, ovo možete pretvoriti u košarkaško igralište. Ovo je jednostavna, jeftina alternativa koja će vas održati aktivnima, a opet biti jako zabavna. Saželi smo neke zanimljive prijedloge za kućne studije koji pokazuju da možete učinkovito vježbati čak i u malim sobama.

Opremite kućni studio

postaviti praktični fitnes studio

Teretana s televizorom

moderan dizajn teretane

Dobro osvjetljenje i svjež zrak u kućnom studiju

Savjeti za postavljanje kuće u teretanu

Kućni studio – stan u gradu

Sjedala za vježbanje s ogledalom u teretani

Oprema – klupa za trening

Ovalno-ovalna teretana

Moderan dekor i siva shema boja

Savjeti za postavljanje fitnes opreme Boxer

Praktičan i funkcionalan – vlastiti fitness studio

Fitnes studio u kućnim vježbama