Dizajn interijera

Postavite kućni ured kad je prostor ograničen

opremanje kućnog ureda mali prostor dnevni boravak tv zid radno mjesto

Danas je radni vijek postao mnogo fleksibilniji i trenutno postoje industrije koje nude mogućnost rada od kuće. Čak i kad nije baš tako, morate svako malo raditi nešto kod kuće osim radnog vremena. Svatko tko u svom domu ima cijelu sobu za posao ili kreativne aktivnosti može se smatrati sretnim. Međutim, lijep kućni ured može se postaviti čak i ako ima malo prostora. Radno mjesto, čak i ako se nalazi u vašem stanu, trebalo bi ponuditi optimalnu radnu atmosferu. Kad postavljate ured kod kuće, ne radi se samo o namještaju i priboru za dom. Trebao bi biti praktičan i lijep u isto vrijeme, tako da je i rad zabavan. Međutim, ako je soba mala ili ako je potrebno premjestiti područje u drugu sobu, zadatak nije lak.

Postavljanje kućnog ureda: Izvrstan primjer s Tajvana

opremanje kućnog ureda mali prostor dnevni boravak moderno bijelo drvo sivo

Tajvanska arhitektonska tvrtka NORDICO bavila se temom “kućnog ureda”. Na Tajvanu, posebno u Taipeiju, kao i u mnogim drugim velikim gradovima, postalo je gotovo nemoguće kupiti mali stan, a cijene najma također snažnije rastu. Trebali biste biti iznimno fleksibilni i sve staviti pod jedan krov. Tajvanski arhitekti projektiraju funkcionalne objekte u modernom, suvremenom stilu koji su pod snažnim utjecajem skandinavskog dizajna. Sobe su vrlo praktično podijeljene i zahvaljujući neutralnoj paleti boja izgledaju prostrano i nimalo skučeno. Dominiraju bijela i drvo. Šarmantni detalji poput keramičkih pločica s uzorkom i prekrasnih kućnih dodataka u sivim tonovima dodaju razigrane naglaske.

Postavljanje kućnog ureda: pametno, praktično, lijepo

opremanje kućnog ureda mali prostor podne pločice sivi uzorci motivi moderni

Savršen kućni ured može se postaviti čak i s malo prostora i ne mora biti raskošno i raskošno uređen kako bi ponudio kreativnu radnu atmosferu. Mala površina s dovoljno dnevnog svjetla obično je dovoljna i izvediva je u svakom stanu i sa svakim tlocrtom. Radni stol u dnevnoj sobi, odvojen malom pregradom, zapravo nudi optimalan prostor za kućni ured. Pregradni zid ne ide do stropa, već je visok oko 1,50 m. Na ovaj način se ne sprječava prirodni ulazak svjetlosti kroz prozor i vlada prijateljska atmosfera u oba područja.

opremanje kućnog ureda malo prostora radno mjesto uredski stol svijetli prozor

Namještaj karakterizira jednostavan, nordijski dizajn. Unatoč malom životnom prostoru, ne dopuštaju da sobe izgledaju preopterećene ili skučene. Elementi izrađeni od prirodnog drva poput podnih obloga, stropa, pročelja ormara itd. Pružaju ugodan dodir. Pažnja prema detaljima može se vidjeti u dizajnu svakog područja. Pločice s uzorkom, presvlake u boji, mali starinski predmeti, dizajnerska svjetla, ukrasni elementi od mjedi ili željeza daju stanu individualni šarm i jedinstven karakter.

opremanje kućnog ureda mali prostor pločice pod siva keramika

opremanje kućnog ureda mali prostor udio mali stan staklena zidna pregrada

opremanje doma uredom mali prostor pregrada zid staklo kuhinja bijela skandinavska

opremanje kućnog ureda mali prostor pregradni zid staklo moderno minimalističko

opremanje kućnog ureda mali prostor stol moderna skandinavska minimalistička siva bijela

opremanje kućnog ureda malo prostora detalji moderni dizajn minimalistička bijela siva

Opremanje kućnog ureda male prostorije spavaće sobe zajedničke sobe

opremanje kućnog ureda mali prostor spavaća soba ormar

opremanje kućnog ureda mali prostor kupaonske pločice bijela siva

* Projekt “Kuća Flos” autora Nordico