Dizajn interijera

Nevjerojatno moderno renoviranje kuće od strane KNQ Associates

nevjerojatno renoviranje stana

U ovom članku možete uživati ​​u svježem, elegantnom preuređenju malog singapurskog stana. Dizajneri ovog divnog moderno renoviranje stanova su singapurski studio KNQ Associates koji su vjerovali da prostor ne treba samo obnoviti nego i pomladiti. Slijedeći ovaj ideal, dizajneri su uspjeli stvoriti uistinu jedinstven moderan dizajn interijera inspiriran njegovim vlasnikom i njegovom osobnošću.

Bijela i svijetloplava u shemi dizajna – mali stan u Singapuru

bijelo-plavo-dizajn-shema-moderan-stan

the moderno renoviranje stanova u Singapuru je projekt osmišljen za uspješnu ženu i njezinu majku. Žive zajedno u stanu od 51 m² / 550 m² i odlučuju da mjesto treba potpuno preurediti. Nakon susreta s klijentom, dizajneri razvijaju dizajn koji odgovara njihovom karakteru. Kao rezultat toga, jednostavan jednosobni stan pretvoren je u hladno, elegantno skrovište za moderne dame.

Prekrasna kombinacija boja u malom stanu

bijelo-plavo-dizajn-shema-mali stan

Glavna boja u moderno renoviranje stanova je bijela. Bijeli zidovi i stropovi stvaraju osjećaj više prostora i unose čisti svjetlosni izgled u dnevni boravak. Različite sobe imaju naglašene boje kako bi dizajnu dodale živost i energiju. Otvoreni dnevni boravak i blagovaonica te kuhinja oživljeni su intenzivnim azurno plavim elementima. Spavaća soba također ima jarko obojene površine nježno svijetloplave i toplo smeđe boje. Namještaj za moderno renoviranje stanova, koji se koriste u svim sobama, minimalistički su čistih linija i materijala. Iznad svega, bijele su boje, što upotpunjuje cjelokupnu sliku dizajna. Sobama se dodaje dodatni prostor za pohranu, a stambeni prostori organizirani su tako da dvije dame imaju svoju privatnost. Uz puno stila i obzira, KNQ Associates uspio je stvoriti lijepu i funkcionalnu moderno renoviranje stanova stvarati, u skladu sa načinom života i sklonostima kupaca.

by K.H. Christova

Bijelo – plava paleta boja – ideja dizajna dnevne sobe

bijelo-plava-dizajn-dnevna soba-dizajn-ideja

Moderan namještaj za dnevni boravak

dnevni boravak-namještaj-dizajn-mali-stan

Zanimljiv televizijski okvir

inovativni-zidni-polica-tv-okvir

Dizajn bijele kuhinje

bijeli dizajn kuhinje

Staklena tetovaža u bijeloj obnovljenoj kuhinji

staklo-tetovaža-bijela-kuhinja

Rekreacijsko područje – mali stan u Singapuru

rekreacijsko područje-mali stan-singapur

interijer-mali stan

Ideja za ukrašavanje ormara

ideja za ukrašavanje ormara

Ugradbeni ormari

bijeli-skladišni-sustavi-mali stan

nevjerojatno renoviranje stana