Dizajn interijera

Namještaj u modernom azijskom stilu – 2 ideje interijera

opremanje ideje modernog dizajna apartmana u azijskom stilu tajvan

Kad je riječ o azijskom stilu uređenja interijera, često se koriste tradicionalni dodaci i naglasci, ali ne privlače svakoga. To se posebno odnosi na ljubitelje modernog interijera. U skladu s tim, za te ljude također se mora stvoriti savršena ravnoteža – između tradicionalno azijskog i minimalističkog modernog. Dva stana sa Interijer u modernom azijskom stilu, koje ćemo vam predstaviti, pokazati kako se to može provesti. Oboje se nalaze na Tajvanu i pokazuju kako je moderni interijer dizajniran na ovim geografskim širinama. Industrijski akcenti objekta posebno su uočljivi. Prikupite inspiraciju za svoj izvorni interijer i namještaj u modernom azijskom stilu.

Namještaj u modernom azijskom stilu s industrijskim naglascima

opremanje moderni azijski stil naglasak zid hrđa optika beton prostor za sjedenje metal

U prvom primjeru modernog interijera u azijskom stilu odmah se primjećuje industrijski stil koji nastaje metalnim naglascima. Dnevni boravak krasi metalna ploča s izgledom hrđe. Ovo je odmah uz betonski zid, što stvara zanimljiv kontrast. Moderni reflektori osvjetljavaju ove zidove i također ih ističu.

Moderni azijski stil u dnevnoj sobi

opremanje modernog azijskog stila minimalističkim namještajem bež tepih s dubokim hrpama

Ovdje možete vidjeti kako je metal predstavljen u namještaju, s nogama izrađenim od tankog dizajna. Stoga je industrijski stil dizajniran u suptilnijem obliku. Eleganciju koja nastaje u namještaju u modernom azijskom stilu još više naglašavaju svijetla sofa i bež tepih s dubokim hrpama. Zanimljiv efekt stvaraju i ogledala na ugrađenoj polici iza prostora za sjedenje. S jedne strane, čine sobu prostranijom, s druge strane reflektiraju svjetlost i čine dnevnu sobu svjetlijom.

Otvoreni dnevni boravak s naglascima u boji

opremanje modernim azijskim stilom u bojama s plavim i crvenim dnevnim boravkom

Općenito, neutralna paleta boja koristi se za ukrašavanje modernog azijskog stila. Ipak, postoje i neki akcenti u boji, uključujući benzinski jastuk za bacanje i crvenu stolicu za blagovaonicu, koja je u kombinaciji s bijelim i crnim.

Neutralna ustanova

Namještaj u modernom azijskom stilu otvoreni dnevni boravak blagovaonski stol deblo

Ako ste primijetili da su pojedina područja stvarno otvorenog dnevnog boravka s namještajem u modernom azijskom stilu točno razmaknuta jedno od drugog, onda biste trebali znati da postoji određeni razlog. Prostor za sjedenje, na primjer, optički je odvojen od ostatka povišenim stropom, dok su kuhinja i blagovaonica ukrašene drvenim pločama.

Stol od debla drveta u blagovaonici

opremanje moderni azijski stil naglasak na prirodi blagovaonica drvo deblo stolna ploča

A kad smo već kod blagovaonice – stol za blagovanje pravi je dragulj. Izgled debla stabla stvara topao i prirodan naglasak u sredini jednobojnog i industrijskog interijera. Ovdje se može pronaći i veliko ogledalo. Zauzima veliki dio zida. Učinak je isti: prostrana soba s namještajem u modernom azijskom stilu.

Dizajn kuhinje u modernom azijskom stilu 

opremanje moderne kuhinje u azijskom stilu industrijsko drvo zidno ogledalo zid

Nadalje, u blagovaonici i kuhinji primjetno je da se nekoliko različitih vrsta površina koristi za oblikovanje namještaja u modernom azijskom stilu. Možete pronaći i glatke i sjajne, kao i mat površine.

Namještaj u svijetlim i tamnim bojama

opremanje moderni azijski stil kuhinja betonski izgled zidna jedinica industrijska

Ovdje možete još jednom pogledati dnevni boravak s naglašenim zidom i namještajem u modernom azijskom stilu. Međudjelovanje svijetlih i tamnih boja provedeno je zaista uspješno i osigurava ugodan ambijent.

Moderna sklopiva vrata

namještaj u modernom azijskom stilu metalni prozor s preklopnim vratima s industrijskim naglaskom

Ova impresivna sklopiva vrata izrađena su od crnog lakiranog metala i odvajaju dnevni boravak od malog dnevnog boravka koji se može koristiti kao radno područje. Velika stakla na vratima propuštaju svjetlost iz sobe u dnevni boravak s namještajem u modernom azijskom stilu.

Jednostavan namještaj u dnevnom boravku

opremanje moderni azijski stil studija jednostavna konzolna stolica kožna zavjesa drvo

Radna soba je vrlo jednostavno namještena. Prevladavaju svijetle boje. Namještaj uključuje nisku konzolu i tabure od antilopa. Vrhunac u modernom azijskom stilu su drvene rolete koje osiguravaju privatnost.

Jednobojni interijer spavaće sobe

opremanje spavaće sobe modernim azijskim stilom elegantna jednobojna zavjesa sivi zid

Jednobojni interijer može se pronaći u spavaćoj sobi. To čini atraktivan sivi zid od kamena, sive zavjese, kao i bijeli krevet i smeđe pločice u drvnom izgledu. Ovaj objekt u modernom azijskom stilu odiše elegancijom.

Kupaonica

opremanje kupaonice u modernom azijskom stilu jednobojni otvoreni tuš

Jednobojna kupaonica s namještajem u modernom azijskom stilu također je izrađena od sivog kamena. Okrugli umivaonici u obliku zdjele i otvoreni tuš također doprinose modernom izgledu.

Raspored

opremanje soba modernim azijskim stilom tlocrt dizajn soba

Još jednom pogledajte tlocrt tlocrta stana s namještajem u modernom azijskom stilu. Ima dvije spavaće sobe, svaka sa svojom kupaonicom. Tu je i WC za goste i balkon.

Namještaj u modernom azijskom stilu – stan organskih oblika

opremanje modernog azijskog stila patchwork tepiha sivoplavi prozor ispred

Ovaj stan je posebno renoviran i dizajniran prema željama male obitelji s dvoje djece. I ovdje postoji objekt u modernom azijskom stilu. Otvoreni dnevni prostori podržavaju obiteljske aktivnosti, dok privatne spavaće sobe osiguravaju potreban mir i tišinu.

dekor u modernom azijskom stilu dnevni boravak interijer svijetli namještaj

Posebnu udobnost postiže namještaj u prirodnim, svijetlim bojama. Postoje i organski oblici predstavljeni stolićem. Ugrađene svjetiljke kao i originalna zidna svjetiljka na zidu pružaju potrebno osvjetljenje u modernom azijskom stilu.

opremanje modernim azijskim stilom luksuzni otvoreni dnevni boravak zidna jedinica bijela

Moderna kuhinja s blagovaonicom nalazi se odmah do dnevnog boravka s namještajem u modernom azijskom stilu. Prilično tamni dizajn poda i namještaja čini da se moderna bijela kuhinja posebno ističe.

opremanje modernog azijskog stila organskim stolom za kavu pregradom bež stolica

I u ovom stanu s namještajem u modernom azijskom stilu akcenti su postavljeni bojama i na suptilan način. Plavo-sivi patchwork tepih, kao i ukrasni jastuci na sofi, pružaju različite boje. Bijeli pregradni zid polovice visine ne služi samo kao zidna jedinica, već i osvjetljava prostoriju uz velike prozore i pruža zanimljiv kontrast sivom podu.

opremanje modernim azijskim stilom neutralne boje mramorni zidni izgled drveta pločice

Cijeli objekt u modernom azijskom stilu karakteriziraju jasne i ravne linije koje se, između ostalog, mogu pronaći u podnim pločicama i djelomično izbočenim mramornim pločama zida.

opremanje modernog azijskog stila biblioteka ideja stol rad na drvetu

U stanu postoji čak i knjižnica s namještajem u modernom azijskom stilu. Iako je ovo mali prostor, postoji veliki stol koji čitanje, rad i pisanje domaćih zadaća čini ugodnijim i obiteljskom aktivnošću.

dekor u zbirci knjižnice modernog azijskog stila rasvjetni efekt levitacije

Osim knjiga, drvene marke iz zbirke vlasnika također su pohranjene u knjižnici i istaknute učinkovitim, neizravnim osvjetljenjem. Donji rub police također je osvijetljen, pa se čini da pluta. Atraktivan objekt u modernom azijskom stilu!

Namještaj u hodniku u modernom azijskom stilu, tamne zidne ploče, drvene pločice

U hodniku je za zidove odabrana tamna boja, dok je pod svijetli. Zidni dizajn u hodniku s namještajem u modernom azijskom stilu izveden je pomoću zidnih ploča od tamnog drveta.

opremanje modernim azijskim stilom kamene sive pločice kupaonica jednobojna

Razne vrste tamnog kamena ukrašavaju zidove i podove u kupaonici koja je uređena u modernom azijskom stilu. Rezultat je jednobojni izgled koji odiše punom elegancijom.

opremanje tlocrta radne sobe modernog azijskog stila tlocrt bijela zidna jedinica

Ovdje možete vidjeti radno područje koje se nalazi neposredno iza zidne jedinice u dnevnoj sobi. S jedne strane je odvojeno, s druge strane omogućuje radniku sudjelovanje u aktivnostima u dnevnom boravku. U tlocrtu možete ponovno vidjeti cijeli raspored stana s namještajem u modernom azijskom stilu.

Možete pronaći dizajnera prvog stana ovdje.

Dizajn drugog stana prema Allness dizajn.