Dizajn interijera

Nadahnjujuće ideje za kućnu knjižnicu

Ideje kuća biblioteka spiralno stubište dnevna soba siva deko

Nadahnjujuće Ideje za kućnu biblioteku knjiški moljci uvijek dočekuju pozitivne osjećaje. Knjige i drvo obično su vrlo dobra kombinacija, iako se autentične drvene police mogu zamijeniti plastičnim ili kutijama od nehrđajućeg čelika. U redoslijedu knjiga uvijek postoji sablasnost, ali u ovom slučaju prednost se daje tradiciji. Pogledajte ovu nadahnjujuću biblioteku ideja i među brojnim opcijama odaberite svoju omiljenu.

Ideje za kućnu biblioteku i knjige

Ideje za kućnu biblioteku drveni krov ugradbena svjetla kamin

Ovo nadahnjuje Ideje za kućnu biblioteku pomoći će vam da lako pronađete svoje omiljene knjige i da ih imate sa sobom. S druge strane, knjigu uvijek treba štititi i njegovati je kao važno blago kako bi se čuvala u dobrom stanju za sljedeću generaciju. Kaže se da zaista bogataš nema mnogo novca, već mnogo knjiga. Organizacija knjiga na zanimljivoj i jedinstvenoj polici za knjige trebala bi biti doista korisna za osobnu dobrobit.

Ideje za kućnu biblioteku

Biblioteka ideja stakleni krovni tepih modernog dizajna

Tradicionalni Ideje za kućnu biblioteku spojeni su na klasične drvene zidne police smeđe, crne ili crvene boje. Drugi tradicionalni koncept je biblioteka od poda do krova izrađena od bambusa ili hrasta. Ove klasične, ali doista autentične i izvrsne ideje ne bi mogle postojati bez svih važnih stepenica kada su u pitanju stilski i jedinstveni interijeri. Moderni dizajneri interijera proširuju svoje portfelje nevjerojatnim i jedinstvenim ljestvama za ogromne knjižnice i prekrivaju ih damastnim platnom u jakim bojama ili ih ukrašavaju izvornim i zanimljivim elementima.

Knjižnica kod kuće s drvenim podovima i spiralnim stubištem

Ideje za futurističku fotelju sa spiralnim stubištem za kućnu biblioteku

the Ideje za kućnu biblioteku, koji koriste široke i visoke drvene police za knjige također su povezani sa specifičnim smještajem u kući. Neke od najvećih obiteljskih kuća imaju zasebnu sobu koja se koristi samo kao knjižnica, druge se sastoje od velikog i udobnog dnevnog boravka u kojem možete pronaći i prostor za mnoge knjige. Međutim, točan položaj polica za knjige mogao bi biti ili blizu kamina, ako ste u retro stilu, ili u suprotnom kutu prostorije, gdje se nalaze svi moderni tehnički predmeti, ako želite spojiti modernost s autentičnošću.

Biblioteka u vintage stilu

Kućna biblioteka vintage barokna fotelja

Stubište kao svojevrsna veza također je jedno od najpopularnijih Ideje za kućnu biblioteku. Police za knjige podijeljene su na dva dijela, a soba je također podijeljena u dvije odvojene zone koje su povezane s ljestvama. Minimalističke varijacije stubišta okrugle su i svijetle boje.

Neobične ideje za kućnu knjižnicu

Knjižničke ideje viktorijanski stropni dizajn

Romantična biblioteka u retro viktorijanskom stilu najbolja je opcija za knjižare koji imaju problem s slobodnim prostorom kada je u pitanju prenošenje svih tih knjiga s jednog mjesta na drugo. Police za knjige ove vrste obično se kombiniraju s veličanstvenim lusterom ukrašenim motivima zlata ili srebra.

Kućna biblioteka u modernom minimalističkom stilu

Ideje za kućnu biblioteku dnevni boravak zidni drveni pod interijer minimalistički

Posljednji od inspirativnih Ideje za kućnu biblioteku dolazi iz portfelja dizajna Jeffreya Faraniala. Dizajner se pridržava tradicionalnog rasporeda knjiga – skladnog, logičnog i nadasve udobnog. Geometrijski simetrična polica s tri zone kombinirana je s lijepim kaosom u knjigama koje zauzimaju veći dio ove veličanstvene knjižnice

Kućna knjižnica na dva kata s prozorima od poda do stropa

Ideje za kućnu biblioteku na dva kata od poda do stropa

Kućna knjižnica s jedinicom s visokim zidom

Ideje knjižnica dnevni boravak drveni pod tepih crna

      Knjižnica s prirodnom sunčevom svjetlošću kroz staklenu stijenku

Ideje za staklene prozore s prirodnom sunčevom svjetlošću u kućnoj biblioteci

Knjižnica kod kuće s modularnom policom u svijetlim bojama

Modularni regalni sustav House-Library svijetlih boja

Moderna kućna biblioteka sa ležaljkom

Ideje kućna biblioteka za čitanje kutna fotelja

Knjižnica kod kuće sa šarenim prozorima i policama s knjigama u boji

Ideje za kućne biblioteke šarene staklene police s knjigama u boji