Dizajn interijera

Moderne moderne pregrade za sobe definiraju dnevni boravak

crno -bijeli ekran za privatnost dnevna soba

U današnje vrijeme mnogi ljudi preferiraju ugodan životni prostor bez granica. Otvoreni dnevni prostori propuštaju više svjetla u prostoriju i proširuju korisnu površinu. U svakom slučaju, otvorenom stambenom prostoru potrebna je jasna definicija – evo modernih Sobna pregrada, koji ne samo da izgledaju lijepo, već su i vrlo praktični.

Zbirka spektakularnih i umjetničkih pregrada za sobe

Drvena paravent dnevna soba

Ova izvrsna moderna kolekcija Sobne pregrade pokazuje kreativnost dizajnera diljem svijeta koji su stvorili ove spektakularne i umjetničke dizajne. Zanimanje za zaslone, klizna vrata i pregrade rapidno se povećalo posljednjih godina, što je povezano sa sve većom popularnošću otvorenog stambenog prostora. Okićene pregrade ili praktične police dugo su obavljale ovu funkciju. Nedavno je, međutim, dostupan veliki izbor materijala i stilova, pa je izbor na vama – staklo, pleksiglas ili poluprozirne površine propuštaju puno svjetla u prostoriju i čine da soba vizualno izgleda veća. Zanimljive police skulpturalnog oblika mogu biti ukrašene umjetničkim djelima i istodobno podijeliti prostor na različita područja. Na tržištu je dostupan širok raspon kliznih vrata – štite privatna područja.

Moderne pregrade za sobe privlače svačiju pozornost

Spavaća soba sa kliznim staklenim vratima

dnevni boravak s bijelim ekranom

U današnje vrijeme jesu Sobna pregrada ne samo praktičan, već i vrlo lijep. Oni su uistinu lijep dodatak interijeru. Klizna vrata od obojenog stakla mogu postaviti akcente, zasađena pregradna stijenka može poslužiti kao osebujan orijentalni ukras, a klizna zavjesa od tkanine izgleda sjajno u interijeru Schabby Chic.

S Jaza

Moderan stan sa kliznim vratima od stakla

Ukrasna polica s cvijećem kao ukras

Ukrasne pregrade za police

Žuti prozirni stakleni zid u dnevnoj sobi

moderno-žuta-prozirna-staklena-zidna-dnevna soba

Pregradni zid s ukrasnim ukrasima

ukrasni uzorak-željezni zid

Crno-siva polica sa zanimljivom konstrukcijom

elegantni sustavi-pregrade-police-police

Elegantna bijela klizna vrata

prozirno-elegantno-bijela-klizna vrata

Klizna zavjesa – savršena za otrcane šik interijere

shabby chic unutarnja klizna zavjesa