Dizajn interijera

Moderna dječja soba – izvor radosti

ljubičasta-četiri-plakat-dječja soba-mala-princeza

Dječja soba vrlo je posebno mjesto u domu. Predstavlja osobni prostor malih i razigranih članova obitelji. Stoga mora moderni vrtić biti mjesto koje bi našoj djeci trebalo donijeti svjetlo i radost. Dizajn takvog prostora uvelike se oslanja na boju i ukrase. Paleta boja postavlja raspoloženje za okoliš, a odgovarajući ukrasi odgovaraju prostoriji prema djetetovim željama.

Moderna dječja soba – plišane igračke i tople boje

pliš-životinje-tople nijanse-dječja soba

Oko moderni vrtić Da bi djetetu bilo savršeno, morate znati što mu se najviše sviđa i koje vas preferencije vode. Na taj se način mogu uključiti u dizajn, iako neizravno. Najvažnije je saznati koje boje vole kako biste ih mogli koristiti po cijeloj prostoriji. Moderni vrtić trebao bi dizajn zadržati jednostavnim i čistim, ali također imati hrabar izbor boja i mnogo različitih zanimljivih ukrasa. Svaki element sobe trebao bi biti dio izgradnje te posebne sobe u kojoj naša djeca rastu i zabavljaju se.

Moderna dječja soba – zanimljivi ukrasni elementi

zanimljivo-elementi-dekoracije-moderno-dječja soba

crno-tafel-kao-ukras-moderna-dječja soba

Postoje dvije glavne vrste dječjih soba – dječaci i djevojčice. Razlikuju se u paleti boja i preferencijama za ukrašavanje. Djevojke obično vole toplije boje poput ružičaste, crvene i narančaste, dok dječaci vole hladnije nijanse – plavu, zelenu, smeđu. Dekoracija dolazi u mnogo oblika i različitih ideja. Uobičajeno je koristiti šarene tapete ili zidne naljepnice koje odgovaraju namještaju ili drugim ukrasima u prostoriji.

Kućica za lutke u sobi za djevojčice

soba za djevojčice u kućici za lutke

ružičasta-soba-djevojka-leptiri-zidna dekoracija

Šarena deka s puno jastuka na krevetu, stolicama i prostirkom na podu. Svi oni donose udobnost i podižu raspoloženje. Garnitura namještaja obično je raznobojna s kontrastnim površinama i šarenim akcentima. Kao završni dodir za moderni vrtić igračke možete staviti bilo gdje u prostoriji kako biste im omogućili interakciju sa svijetlim veselim okruženjem. Na takvom bi mjestu vaše dijete trebalo dobiti utjehu i uživati ​​u svakodnevnom životu.

Napisala K.H. Christova

  zeleni interijer i plišane igračke

zelena-interijer-pliš-životinje-dječja soba

vesele zidne dekoracije i igračke

zidna dekoracija-igračke-moderna-dječja soba

cvjetno-plavo-dječja soba