Dizajn interijera

Moderan moderan stan kao izložbeni salon namještaja u Milanu

Moderan stambeni prostor za dnevni boravak-sofa-tepih-viseća polica za knjige

Talijanska dizajnerska tvrtka Lago još je 2009. godine revolucionarno pristupila izlaganju dizajna otvorivši apartman Lago. Bio je to potpuno namješten stan koji je bio slobodno dostupan posjetiteljima. Svaki bi se gost tamo mogao osjećati kao kod kuće i na vlastitoj koži iskusiti visokokvalitetni dizajn tvrtke. Danas, sedam godina kasnije, Lago opet ima jednu moderan stan usred Milana u Italiji, koji ne uključuje samo dnevne sobe, već i konferencijsku sobu, mali restoran, urede i prostore za suradnju.

Moderan stan dizajniran kao višenamjenska soba

Moderni izložbeni stan talijanski-dizajn interijera-dnevni boravak-namještaj

Moderan stan Casa Lago namješten je u modernom stilu i nalazi se na strateškom mjestu pored milanske katedrale. Veliki stan projektiran je na ukupnoj površini od 400 četvornih metara, koji je podijeljen u različite prostrane dnevne i radne sobe. Cijelo područje nije osmišljeno samo za potrebe privatnih kućanstava, već i za tvrtke i stručnjake. Osim dnevnog boravka, poput dnevnog boravka, spavaće sobe i kuhinje, u Casa Lagu možete pronaći mnoge ideje za opremanje restorana i kafića. Konferencijska soba i uredi također su posebno dizajnirani za poslovne ljude i tvrtke.

Moderan izložbeni stan s talijanskim dizajnom

Moderan model stana prostrani-dnevni boravak-blagovaonski stolovi-namještaj za dnevni boravak

Stambeni i radni prostori u izložbenom prostoru Lago opremljeni su visokokvalitetnim namještajem talijanske tvrtke i impresioniraju svojim elegantnim dizajnom. Sve sobe su dizajnirane na minimalistički, ali elegantan način i predstavljaju moderni životni svijet Laga. Svatko može posjetiti izložbene prostore u Casa Lago i iskusiti talijanski dizajn u svom životnom i radnom okruženju.

Casa Lago kao dio unutarnje mreže života

Moderan show-apartment kuhinja-namještaj-kuhinja-otok-countertop-uzorak

Tijekom protekle dvije godine tvrtka Lago osnovala je mrežu za dizajn interijera – Interior Life Network. Dizajn mreža obuhvaća 32 apartmana, 34 ureda, 46 hotela i 30 restorana, kafića i trgovina te povezuje stručnjake iz različitih industrija s tisućama ljudi širom svijeta. Tako je došla ideja da se sva ova područja spoje u jednu veliku višenamjensku sobu – Casa Lago.

Ideje za opremanje profesionalne kuhinje

Moderan apartmanski salon opremljen kuhinjom-kuhinjom otok-staklo-drvo

Za potrebe svijeta HoReCa u salonu se nalaze restoran i profesionalna kuhinja, koji su moderni i praktični. Dizajneri u Lagu pokušavaju stvoriti prijateljsko radno okruženje koje podsjeća na vaš vlastiti dom. Kuhinjski prostor dizajniran je drvenim pročeljima koji stvaraju domaću atmosferu u prostoriji. Radne ploče s uzorkom i razigrani kuhinjski otok pružaju zabavne naglaske u kuhinji i prikladni su za privatnu i profesionalnu kuhinju.

Stan na dvije etaže u modelu apartmana

moderan-model-stan-stan-dvoetažni-spavaći-prostor-blagovaonica

U Casa Lago postoje dva potpuno namještena apartmana koji predstavljaju praktične ideje za opremanje stana. Ovaj moderan stan dizajniran je na dvije razine, sa spavaćim prostorom iznad blagovaonice. Time se štedi prostor u opremanju i stanu daje vlastiti šarm.

Moderan stan s prostranom blagovaonicom

moderan-model-stan-talijanski-namještaj-blagovaonica-stol-klupe-drvo-staklo

Ostale sobe koje se mogu pronaći u modelu apartmana su dnevni boravak s visećom policom za knjige, konferencijska soba i blagovaonica. Prostrana blagovaonica opremljena je produženim stolom za blagovanje sa klupama umjesto stolica za blagovanje.

Mali restoran u izložbenom salonu u Milanu

moderni-model-stan-blagovaonica-horeca-namještaj-rasvjeta-ideje

Moderan stan i poslovni prostor opremljen od strane Lago

moderan-model-stan-studija-namještaj-pregrada-polica za knjige

Konferencijska soba uređena u tamnim tonovima

moderni-model-stan-konferencijska soba-moderni-tamni tonovi-polica

Ulaz u apartman modela Casa Lago s radnim prostorijama

moderan-model-stan-milan-ulaz-lago-dizajn-izložbeni prostor

* Saznajte više o Lagu na službenoj stranici web stranica tvrtka.