Dizajn interijera

Kreativni dizajn ureda tvrtke Adobe

uredski dizajn-adobe-inovacija-boje

Onaj kreativni Dizajn ureda iz tvrtke Adobe predstavlja zagonetnu i šarenu misteriju, gdje se vizualizacija trodimenzionalnih elemenata kombinira u skladnu cjelinu. Jake boje izazivaju asocijacije radosti i pozitivizma te izazivaju osjećaj da je vrijeme stalo. Genijalan i pomalo djetinjast koncept koji stoji iza ovoga Dizajn ureda predstavlja inovativni proces za stvaranje prijateljskog radnog okruženja.

Dizajn ureda – vizualizirao Honchaymoi Design Studio

uredski dizajn-ćerpič-zanimljiv-objekt

Ako pogledate ove vizualizacije, kao i paletu boja koju je stvorio tim Honchaymoi Design Studija, zavarat ćete se misleći da je to umjetničko Dizajn ureda je trenutno mjesto rada tvrtke Adobe. Međutim, to nije posve točno, jer trenutni ured u glavnoj zgradi tvrtke Adobe izgleda urednije i klasičnije. Osvježenje koje se može vidjeti na slikama koristi se za softver Magnat samo u iznimnim slučajevima – npr. Tijekom napornog kreativnog procesa ili nakon određenog profesionalnog uspjeha, poput preuzimanja proizvoda ili kolekcije od tvrtke Adobe. Ipak, ova sjajna i ugodna atmosfera vrijedi, čak i ako u njoj samo s vremena na vrijeme može uživati.

Lijepa i šarena elegancija u preliminarnom dizajnu ureda tvrtke Adobe

ured-dizajn-kreativno-uređenje-kafeterija

Prvo područje u kreativnosti Dizajn ureda posebno je kreiran za kreativni tim iza softverskih menadžera u Adobeu. Tehnička oprema prati opremu u elementima duginih boja, poput grafičkog poda, ukrašenog obojenom tkaninom. Privjesci, obojeni u pastelne nijanse, kombinirani su s nijansama osnovnih ormara i sjedala, gdje veliki mislioci iz tvrtke Adobe rade svoj posao za uspjeh tvrtke i predstavljanje kolekcije široj javnosti.

Glavno radno područje predstavlja široko područje gdje se pojedinac Dizajn uredaokupljeni su u jednu cjelinu tako da je cijeli tim na jednom mjestu i podržana je strategija timskog građenja. Uredska oprema sastoji se od višenamjenskog uredskog stola, računala i razne tehničke opreme, kao i udobne stolice. Svi ovi uredski pribor i oprema bijeli su ili različito obojeni, što odražava individualnost svakog zaposlenika Dizajn ureda naglašen.

Plavi i ljubičasti ukrasi, kao i mozaički motivi u radnom prostoru svakog zaposlenika, kombinirani su sa zelenim i plavim umjetničkim crtežima na zidovima. Cijelo područje ureda veseo je prostor sa elegantnom organizacijom i lakim održavanjem.

Zabavna i opuštena atmosfera u kreativnom uredu tvrtke Adobe

Vanjski dizajn ureda Adobe

Onaj kreativni Dizajn ureda iz tvrtke Adobe sastoji se od posebnog prostora za zabavu i opuštanje, gdje je obojena tema proširena iz radne zone. Lijepa i mirna kafeterija klasično je odvojena od ostatka ureda za ručak i pauze za kavu, gdje se zaposlenici mogu opustiti. Elegantni i lagani plastični stolovi i sjedala u klasičnom minimalističkom stilu tradicionalno su namješteni tako da u prostoru ima dovoljno slobodnog prostora.

Crteži na zidovima u Dizajn ureda nisu ništa drugo nego pastelne mrlje jarkih boja koje su glavna tema Adobeovog poslovanja i odabira proizvoda. Vizualizacije na glatkom podu u kafeteriji naglašavaju tehnološke inovacije u ime vodeće pozicije tvrtke Adobe na tržištu.