Dizajn interijera

Ideje toskanskog interijera za vaš dom

Dizajn toskanske kuće

Da Toskanski interijer je nesumnjivo jedan od najljepših dizajna. Život je lijep pod toskanskim suncem, lica ljudi blistaju i osjećate se opušteno i sretno. To je zbog jedinstvene klime. Stvorite ugodan, sunčan ambijent i u svom domu. Nije slučajno što u toskanskom dizajnu dominira žuta boja – izgleda toplo i podsjeća na Sredozemno more.

Toskanski interijer – žuti zidovi

Kožni namještaj za dnevnu sobu u toskanskom stilu

Jedan je američki pisac o Toskani napisao da čak i zelene vinove loze tamo imaju dobar okus. Stoga prema tome postavite svoju dnevnu sobu tako da uvijek bude sunčana i privlačna. Nadahnite se ovim fotografijama i stvorite svijetlu sobu – Toskanski interijer donosi dobro raspoloženje, svijetložuta boja i topla narančasta boja na zidovima čine sobu toplijom i većom. Ako imate velike prozore, pustite svjetlo obilno i bez zavjesa.

Toskanski interijer – rasvjeta u dnevnoj sobi

romantično-rasvjetno-toskanski-interijer

Komadi namještaja s elegantnim rezbarijama od drveta i kožnim kaučem vrlo su prikladni u toskanskom dnevnom boravku. Kao ukras za Toskanski interijerZaista vam ne treba mnogo – ne bi trebalo nedostajati cvijeća i biljaka, visoka stabla u vrtu podsjećaju na toskanske čemprese i masline.

Svježe voće, vinske boce, kamene vaze također mogu poslužiti kao ukrasi i podsjetiti nas na prošla vremena. Život u kući s toskanskim interijerom lagan je i miran.

bijeli namještaj u toskanskom stilu

bijeli namještaj-toskanska dnevna soba

zelena sofa u toskanskom stilu

toskanski dizajn zelene sofe

Toskanski dizajn spavaće sobe

Toskanski dizajn spavaće sobe

Krevet u toskanskom stilu

spavaća soba s toskanskim krevetom

Toskanska kupaonica

Toskanski umivaonik za kupaonicu