Dizajn interijera

Grey Goose Bar – čarobna atmosfera i izvrstan interijer

Siva guska bar-novi-york-dizajn-bijelo-plava

Grey Goose Bar vam želi dobrodošlicu. Suvremeni noćni barovi nisu barovi koje poznajemo iz prošlosti. Pozivajući Grey Goose Bar ovdje je u Bruxellesu kako bi vam dokazao tu tvrdnju. Ako ste daleko od belgijskog grada, nema ništa loše u virtualnoj šetnji njime i uvidom u nove trendove uređenja interijera bara. Bit ćete zapanjeni.

Grey Goose Bar – posebna ideja dizajna interijera

Siva guska traka-indirektna -osvjetljenje s maila

Iza ideje Grey Goose Bar postoji nešto vrlo specifično u ideji uređenja interijera. Belgijski bar izvrsna je reklama za popularnu votku. Zaštitni znak zapravo je isti kao i naziv bara.Dizajneri u Puresang Design Studiju stvorili su Grey Goose Bar zahvaljujući inspiraciji popularne robne marke Vodka i rezultat je više nego nevjerojatan.

Grey Goose Bar – uronite u tamnoplavu boju na piće

Sivi guski bar u kokpitu stakleni znak

Grey Goose Bar kombinira plavu dubinu, zlatne iskre i bijele nepravilne oblike u savršenoj mješavini, što rezultira savršenom atmosferom za noćni bar. Zidovi šanka su plavi s trokutastim zrcalnim pločicama, a najvažniji ukrasi ovdje su boce votke, raspoređene kao u ljekarni. Opća rasvjeta u baru naglašava boce, a zadatak osvjetljenja ističe nepravilne komade namještaja koji se postavljaju posjetiteljima.

Grey Goose Bar – posebni dodaci za piće sa srebrnim guskama

Grey Goose Bar-srebrna pića sa dodatkom

Ako pogledamo namještaj u Grey Goose Baru, osim što je čudan, nepravilan, iznimno tehnološki i minimalistički, on je također apsolutno netipičan za dizajn interijera bara. Ogroman konferencijski stol od bijelog mramora, mali plastični stol za blagovanje i ekscentrične barske stolice avangardnih oblika unose čudnu originalnost u ovaj noćni bar.

Ideja za uređenje interijera u Grey Goose Baru stvara iluziju da je mjesto podijeljeno u dvije zone – jednu bijelu i jednu plavu. Zapravo, sustav rasvjete stvara tu iluziju kao da se cijeli prostor sastoji od više od dva salona. Uvijena svjetlosna instalacija iznad simbolizira kaos, koji je također naglašen neobičnim namještajem.

Grey Goose Bar – reklamni studio, dom i tajno mjesto za afere

Siva guska traka-vanjska-privremena-bijelo-plava

Atmosfera koja se stvara u baru Grey Goose ne može se opisati jasnom definicijom. Poanta je u tome da dizajneri ovog javnog mjesta zabave dolaze do različitih ideja umetanjem apsolutno različitih simbola i motiva u okoliš, uzimajući u obzir glavnu ideju – promicanje votke. Rezultat je neobična atmosfera koja bi se mogla smatrati pravim remek -djelom u svijetu modernih ideja dizajna noćnih barova.

Bar s dizajnom interijera koji oduzima dah

dizajn interijera bara u Bruxellesu

Grey Goose Bar čarobno je mjesto s važnom idejom, ali i dom za stalnog posjetitelja. Zagonetna rasvjeta i neobični dekori podsjećaju na tipično mjesto za tajnu aferu iz starih filmova.

Čarobna rasvjeta sa svjetlima povezanim u geometrijsku strukturu

plavo-duboko-zlatna-iskra-rasvjeta

Neizravna rasvjeta stavlja akcente u središte pozornosti 

Dizajn interijera siva guska bar

Učinkovit moderni interijer u bijeloj i plavoj boji

amazing-night-bar-belgium

Siva guska – piće prepoznatljivo kao i unutrašnjost 

Sivo-guska-bar-fascinantan-dizajn interijera

Zrcalne površine i kontrasti izgrađuju unutrašnjost

Siva-guska-bar-čarobna atmosfera

Koncept sobe u skladu s markom ‘Siva guska ‘

Puresang-designing-studio-vodka-advertising

Predstavite proizvod sa stilom i klasom i stavite ga u središte pozornosti 

rasvjeta čarobne trake