Dizajn interijera

Ekskluzivni dizajn bara za još jedno luksuzno iskustvo u Dubaiju – Alegra

Dizajn barova dubai alegra noćni klub rasvjetni luster

Alegra je ekskluzivni novi noćni klub za ljude koji uživaju u čarobnoj atmosferi i luksuznom okruženju. Ovo impresivno Dizajn šipki godine smatra jednim od najboljih projekata G. Važni studio osmišljen i proveden. Noćni bar Alegra još je jedno luksuzno iskustvo u Dubaiju i vrijedi vidjeti ovaj dizajn interijera i osjetiti ga svim osjetilima. Dođete li ovdje, nikada nećete zaboraviti sjajne dekore, sjajnu rasvjetu, udoban dnevni boravak. Pripremaju i najbolji egzotični koktel ikada.

Ekskluzivni dizajn bara g. Important

Dizajn šipki dubai alegra dizajnerski stropni retrovizor

Mister Important smatra se jednim od najboljih arhitekata i dizajnera interijera kada su u pitanju luksuzni i elegantni noćni klubovi, fini restorani i skupi hoteli s 5 zvjezdica. Talenti iz studija ne slijede određene trendove i tehnike. Oslanjate se na intuiciju i estetski osjećaj ljepote i udobnosti. Klub Alegra nije iznimka u portfelju. Luksuzni klub nalazi se u Dubaiju, a kombinira tri najvažnije karakteristike luksuznog iskustva u Dubaiju – šik, originalnost i glamur. Vjerni sjajnom i blistavom dizajnu interijera, tim gospodina Važnog dao je sve od sebe. Alegra rado (alegra znači sretan na španjolskom) pozdravlja svakoga tko bi se htio uroniti u briljantno okruženje.

Nevjerojatan dizajn bara u Dubaiju

Bar design dubai alegra club restoran sa kožnim foteljama

Što je Alegra?

Alegra nije samo noćni bar. Alegra nije samo elegantno i ekskluzivno mjesto u skupoj turističkoj destinaciji Dubai. Alegra je sve što vam može ostvariti snove. U ranim jutarnjim satima vrućeg i atraktivnog grada Dubaija, Alegra vam nudi kavu za sjajan početak dana. Za vrijeme ručka Alegra organizira festival specijaliteta i delicija koje niste mogli pronaći nigdje u svijetu. Večera u Alegri je profinjeno iskustvo i, ako ne želite izgledati izvrsno i elegantno, bolje da ostanete kod kuće u pidžami. Zabava u Alegri odijet će vas u jarko svjetlo i sjajnu atmosferu koju stvaraju najbolji svjetski DJ -i.

Alegra se nalazi u neboderu Burj Khalifa, najvišoj zgradi u Dubaiju. Lounge and Party Club Alegra također je sretna zvijezda za svakog posjetitelja koji dođe ovamo pronaći adrenalin, uzbuđenje i radost luksuza i skupog života.

Nevjerojatna LED rasvjeta i dizajn zida

Bar design dubai alegra ambijent zlatne plave rasvjete

Glavni koncept iza Dizajn šipki luksuznog kluba Alegra zagonetna je igra fuzija i interakcija između nepravilnih oblika i dinamičnih figura u skladu s jarkom rasvjetom i sjajnim dekorima. Potpuno osvijetljeni naglasci u baru prisutni su posvuda, a posjetitelj bi se mogao izgubiti u iznimno jakom svjetlu i sjajnim svjetlucavim ukrasima na zidovima i podu. Namještaj je izrađen od najfinijih materijala i tkanina, a njihove boje su izazovne i privlačne.

Akcenti u klubu Alegra

Dizajn bara dubai alegra unutarnji luster

Naglasi u super hladnom i elegantnom dizajnu interijera previše su za brojanje. Dekori su raznoliki i glomazni – gotički svijećnjaci, klasični kristalni lusteri, minimalistički kupaonski pribor i umjetničke zidne slike. Ujedinjuju se u dinamičkom sinkronu.

Obilje boja i paleta u ovoj ekskluzivi Dizajn šipki stvara iluziju da ste pod dugom sjaja, bogatstva i luksuza. Zlatni motivi razbacani su posvuda, dok žute zrake LED instalacija ističu autentične barske stolice, kožne sofe i stolove za blagovanje od ebanovine. Bruchove imitacije na zidovima i stropovima glavni su akcenti i simboli koje je tim gospodina Važnog upotrijebio kao potpis glamura i čudnog sjaja.

Abigail

Drvena barska stolica

Bar design dubai alegra drvene barske stolice zrcalne površine

luksuzni kristalni luster   Dizajn noćnog kluba dubai alegra Mister Important Studio projekt

Iluzija razbijenog stakla  Noćni dizajn dubai alegra vodio instalacije iluzija slomljenog stakla

Zidne pločice sa kamenčićima u WC -u

Interijer bara dubai alegra toaletni kamenčići zidne pločice

Fotografije © Jeff Dow