Dizajn interijera

Ekskluzivna moderna rezidencija s umjetničkim štihom

autor Fernanda Marques Arquitetos Associados

uzbudljiv-dizajn-interijera-stan-malibu

Malibu Residence veliki je dvoetažni stan u sunčanom Malibuu u Kaliforniji. Kreirao studio sa sjedištem u Sao Paolu Fernanda Marques Arquitetos Associados, impresivno moderna rezidencija zalaže se za stil i luksuz, stvorene modernim funkcijama i poboljšane umjetničkim dodirom. Njegova je glavna ideja pobjeći od uobičajenog i uvesti inovacije koje stvaraju drugačiju vrstu okruženja suvremenom tehnologijom.

Moderna rezidencija u Malibuu

moderan-stan-malibu-interijer

Dvokatnica moderna rezidencija nudi puno životnog prostora kako bi se zadovoljile sve potrebe stanovnika. Namještaj i umjetnički ukrasi igraju posebnu ulogu u rezidenciji modernog dizajna. Svaki je komad jedinstven i uravnotežen s veličinom prostorije i ostalim elementima. U dizajnu dominira talijanski namještaj od baršuna, kože, stakla i metala. Dekoracija je šarena, svježa i ispunjava cijelo mjesto energijom i bojom.

Jedinstvena zbirka gitara – Malibu Residence

jedinstvena-gitara-zbirka-malibu-rezidencija

Donji kat moderna rezidencija sastoji se od otvorenog prostora koji uključuje sve funkcije stambenog prostora. Tu je i gurmanska kuhinja povezana s blagovaonicom, koja se pak otvara u dnevnu sobu. Dnevni boravak povezan je s medijskom sobom i velikim bazenom na drugom kraju stana. Do soba je lako doći modernim staklenim stubištem i dizalom. Najvažnije je stvoriti jedinstveni osjećaj prostora koji teče vani kroz velike prozore sa svake strane.

Moderna rezidencija – zidna dekoracija u medijskoj prostoriji

moderna-rezidencija-malibu-zidna dekoracija

Gornji kat moderna rezidencija uključuje prostor za spavanje, kućno kino i teretanu. Glavni apartman i spavaća soba imaju poseban pogled na bazen, što se čini najimpresivnijim dijelom cool dizajna. Bazen ima staklene stijenke s kojih se izvana pruža prekrasan podvodni pogled. Rasvjeta je također vrlo učinkovita i prolijeva se kroz tri velika prozora uokvirena bujnim zelenilom. To je mali zatvoreni raj moderne rezidencije.

Napisala K.H. Christova

Jedinstveno stakleno stubište u modernoj rezidenciji Malibu

jedinstvene staklene stepenice

minimalistički dizajn kuhinje u modernom stanu

minimalistički-kuhinjski-dizajn-malibu-Residenz

Narančasti naglasci u dnevnoj sobi

narančasta dekoracija-dnevni boravak

Ekskluzivan stan s umjetničkim štihom

ekskluzivno-stan-umjetnički-štih

Neobičan luster u ljubičastoj boji

malibu-residence-luster-violet

Šareni ukras u dnevnoj sobi

šareni-ukras-dnevna soba

Nevjerojatan zatvoreni stakleni bazen

nevjerojatna-zatvorena-bazen-staklo-malibu-rezidencija

Moderna betonska rezidencija u kolonijalnom stilu integrira stare zidine