Dizajn interijera

Dizajn ideje i savjeti za savršenu kućnu teretanu

fitnes studio kod kuće drveni pod s pogledom na more ležaljke

Ona savršena Domaća teretana je cilj koji svaka osoba svjesna zdravlja ima ispred sebe. S druge strane, sportaši dizajniraju sobu kod kuće u kojoj mogu redovito vježbati, iako još uvijek nisu otkazali pretplatu na fitness.

Što je potrebno za savršenu kućnu teretanu?

dom teretana retro dizajn elegantan

Ovaj članak ima za cilj odgovoriti na pitanje što zapravo čini savršeno Domaća teretana potrebno je. Neki od ovdje navedenih savjeta spriječit će neke velike pogreške na ovom području ako vam je ovo prvi put da dizajnirate teretanu u svom domu. Do sada bi ovo mogle biti izvrsne ideje za dizajn interijera za savršene Domaća teretana dobro doći u slučaju da tražite neke luksuzne i elegantne koncepte.

Korisni savjeti za kućnu teretanu

kućna teretana luksuzni kristalni luster od palme

Ako ste već odlučili stvoriti teretanu u svom domu, najvažnije je prvo pronaći pravo mjesto. Iako zvuči pomalo neugodno, često je to tako Domaća teretana vrlo rijetko nalikuje profesionalnim dvoranama. Iako bi lijep fitness centar ili prostorija za jogu u vašoj praznoj garaži mogla biti velika investicija.

Sljedeći korak do savršenog Domaća teretana mogu se pronaći odgovarajući objekti i oprema. Prvo možete razmisliti kojim se sportom želite baviti, a zatim u skladu s tim kupiti najjeftiniju i najsigurniju opremu za fitnes. Soba za jogu zahtijeva samo DVD sustav za opuštajuću glazbu i prostirku za jogu gdje ćete ležati tijekom istezanja i meditacije.

Veliki prozor kućne teretane i ukrasi u žutoj boji

dekoracija kućne teretane žuta

Što se tiče postavljanja savršene teretane, oprema za teretanu i DVD sustav možda neće biti dovoljni. Ako imate dovoljno mjesta kod kuće, mogli biste postaviti mali stol na koji možete staviti svoja fitnes pića ili odjeću. Mali ormar mogao bi biti pravi izbor za dodatnu odjeću za vaš trening. Veliko ogledalo na zidu posljednji je element za savršeno Domaća teretana. Ogledalo stvara dojam da je soba veća i istovremeno koristan detalj za motivacijski proces.

Dizajn ideje za savršenu kućnu teretanu

soba za jogu kod kuće sipegel mat svijećnjak

Sljedeće dizajnerske ideje za savršenu Domaća teretana predstaviti različite koncepte opremanja i uređenja. Prekrasan luster izrađen od imitacija kristala i srebra dovoljan je da vašem domu doda malo luksuza Domaća teretana Donesi. Isti učinak mogli biste postići stavljanjem velikog kaktusa ili možda egzotičnog dlana u jednostavan lonac.

Pod u savršenom stanju Domaća teretana mogli bi koristiti neke dodatne stilske elemente. Veliki tepih mogao bi postaviti granicu između sportske opreme ako je postavljen uz zid s obje strane. Klasični pod fitness studija napravljen je od parketa i sličan je visokokvalitetnom drvu. Također možete isprobati debeli tepih veličine sobe.

Domaća teretana s pogledom na vrt

kućna terasa prozor prozor vrt

Domaća teretana s laticama ruža kao ukras

unutarnja zidna dekoracija teretane latice ruža

Domaća teretana s drvenim stupovima

kućna teretana drveni stupovi

Fitnes studio kod kuće s raznim sportskim rekvizitima

fitness studio u kući fitnes oprema joga prostirka

Domaća teretana s ukrasom u bež i tamnom drvu

fitness studio kod kuće bež tamno drvo

Fitnes soba kod kuće sa šarenim tepisima i komodama u boji

fintness studio kod kuće šarene boje

Fitness soba kod kuće s jednostavnim dizajnom i drvenim podom

kućna teretana drveni pod jednostavan dizajn