Dizajn interijera

Crno -smeđi namještaj – spektakularan dom u planinama Utah

crno -smeđe kuhinjsko opremanje drveni namještaj crna koža

Kad se suočite sa zadatkom redizajniranja vlastitog stana, odabir boja i materijala na vrhu je vašeg popisa obaveza. U ovom trenutku možete se nadahnuti dizajnerskim stanovima i implementirati zanimljive ideje namještaja u svoja četiri zida. U ovom članku predstavljamo privatnu planinsku rezidenciju “Quarry House”, koju su 2017. dovršili RKD Architects. Ovo je kuća u planinama Utah koja se sastoji od tri povezane strukture. Svaki od njih opremljen je nagnutim panoramskim prozorima s kojih se pruža prekrasan pogled na prekrasnu okolicu. Dizajn interijera kuće izvrstan je primjer kako se stan može opremiti crnom i smeđom bojom.

dizajn hodnika crni i smeđi drveni pod stropni prozor sprijeda

Svatko tko želi osigurati osjećaj sigurnosti i udobnosti u svoja četiri zida definitivno je u pravu s namještajem u smeđim tonovima. Smeđa je boja zemlje i podsjeća na drvo, prirodu i toplinu. Zato je vrlo popularan u dizajnu interijera. Smeđa se također može kombinirati sa gotovo svime ako je odabrana prava nijansa. Kombinacija crne i smeđe prenosi vječnu eleganciju i izgleda vrlo plemenito u unutrašnjosti.

crno smeđa boja kombinacija staklenih pročelja

Upravo su ovu kombinaciju boja arhitekti i dizajneri interijera odabrali za interijer prekrasne planinske rezidencije. Smeđa dolazi u obliku drvenih stropova u cijeloj kući, kao i drvenih podova za hodnike između pojedinih zgrada. Prirodni učinak boje dodatno je pojačan jedinstvenim namještajem izrađenim od drveta. Ogroman komad drveta služi kao praktičan kuhinjski otok koji svojim prirodnim izgledom daje lijep naglasak u kuhinji s blagovaonicom.

kućni namještaj brušeni pod tepih viseća stolica kamin

Dnevni boravak s otvorenim kaminom nudi potpuno opuštanje za stanovnike. Možete se opustiti na prostranoj sofi ili u udobnoj visećoj stolici i uživati ​​u pogledu koji oduzima dah. Zimi prekriven snijegom krajolik, a ljeti zelena okolina mazi osjetila i stvara pravi osjećaj blagostanja.

kombinacija boja crno smeđi brušeni betonski pod

Kombinacija crne i smeđe može se pronaći u svakoj prostoriji kuće. U dnevnom boravku i spavaćoj sobi drveni stropovi upareni su s poliranim betonskim podom, što prenosi industrijski šarm. Tome doprinose i masivne crne čelične konstrukcije oko prozora, koje izgledaju poput velikih čeličnih nosača.

spavaća soba crno smeđa postaviti drveni zidni stropni kamin

Budući da se kombinacija boja može naći posvuda u unutrašnjosti, u kući se stvara skladna cjelokupna slika. Topli smeđi tonovi koriste se prvenstveno kao zidne i stropne obloge, a crna dodaje sjajne naglaske. Biste li također opremili svoj stan u crnoj i smeđoj boji?

dizajn spavaće sobe uzorak sivog smeđeg crnog tepiha

kupaonica lijepa mješovita smeđa siva kombinacija boja

industrijski dizajn kupaonice crni naglasak

ispraznost dizajn crno bijelo moderno sažetak

kućni ured crno smeđa postaviti prekrasan izgled

spektakularan dizajn kuće sa staklenim pročeljima vanjski kamin

staklene fronte dizajna kuće koje povezuju različite zgrade

vrt vrt velika travnjaka

kuća u planinama priroda prekrasan pogled

* Više o RKD arhitektima i njihovim projektima možete saznati na njihovom službena stranica