Dizajn interijera

17 naglašenih zidnih ideja za moderne i lijepe dječje sobe

naglasak zid zgrada krevet šareni cvjetni ljuljačka krevet noćni ormarić tirkizno bijela

Svi znamo iz osobnog iskustva da projektiranje lijepe i moderne dječje sobe može biti težak zadatak. Morate pokušati pronaći savršenu ravnotežu između svojih dizajnerskih ideja i praktičnih zahtjeva kao roditelja i potreba i želja vašeg djeteta. Mnogo ovisi o raspoloživom prostoru, količini novca koju možete potrošiti na njega i, naravno, specifičnim izborima i ukusima djece kod kuće. No, sasvim je evidentno da se sve više vlasnika kuća ovih dana odlučuje za dječje sobe koje lako rastu s njihovim mališanima. To znači da stvaraju neutralnu kulisu u dječjoj sobi, gdje je to zanimljivo Ideje za naglašene zidove a ukrasi donose potrebnu količinu boje. To možete jednostavno postići s nekoliko mrlja boje ili s prekrasnim naglasnim zidom u dječjoj spavaćoj sobi.

Ideje za akcentni zid – Bijela dječačka soba s plavim naglasnim zidom

naglasne zidne ideje plave svjetiljke za uzglavlje

Ideje za naglašene zidove u spavaćoj sobi vašeg djeteta definitivno zahtijevaju drugačiji pristup dizajnu sobe u odnosu na ovaj u dnevnoj sobi ili u glavnoj spavaćoj sobi. Često zahtijeva hrabar izbor boja, zabavne uzorke i puno mašte. 21 zadivljujuća akcentna zidna ideja koju smo vam danas pripremili nudi sve to i još mnogo više od toga!

Ideje za akcentne zidove – pruge i ševronski uzorci

geometrija zida cik -cak uzorak šarena ljuljačka potkrovlje krevet tepih

U posljednjih nekoliko mjeseci vidjeli smo mnogo lijepih, trendovskih uzoraka pruga. Dječji vrtić u tom pogledu ne može biti iznimka. Možda neće biti dostupan samo u sivoj, krem, bež ili bijeloj boji. Naprotiv, prugasti naglašeni zid u dječjoj spavaćoj sobi treba vitalne boje koje zrače radošću u igri. Ako smatrate da su stare dobre pruge (vodoravne ili okomite) previše dosadne kao naglašene zidne ideje, dodajte ševronske i cik -cak uzorke za više vizualnog interesa i neobičnog šarma.

Ideje za akcentne zidove – geometrijski uzorci i dvokrevetni krevet na kat

ideje zidne tapete svijetloplavi bračni krevet bočni stolčić crveni okvir za fotografije

Pruge kao ideja za naglašeni zid

naglasak zidne ideje pruge plava bijela dječja soba dječaci tepih

Ideje za akcentne zidove – cik -cak uzorci u Mafchenzimmeru

naglasne zidne ideje cik -cak djevojka dnevni krevet

Ideje za naglašeni zid sa tapetama

zid akcent tapete geometrijske šarene boje kreveti stolica plava

Ako su pruge super moderne, onda su tapete trenutno vrući trend u svijetu uređenja interijera! Zidni akcentni zid odličan je izbor u sobi vašeg djeteta. Ovaj dizajn zida omogućuje vam da lako promijenite izgled u ambijentu, uz malo truda i ograničene troškove. Ako vašem djetetu nakon nekog vremena dosadi određeni uzorak, možete odabrati drugu, smiješniju pozadinu kako biste sobi dali svježi novi izgled. Bez obzira odlučujete li se za tapete s puno boja i uzoraka ili odabirete nešto što će dobro pristajati u tinejdžerskoj spavaćoj sobi, odabir naglašenih zidnih ideja ovdje je beskrajan!

Ideja o žutom zidu s tapetom

naglasak zidne ideje žuta tapeta krevet od žirafe

Zidna ideja s lijepom pozadinom s leptirima

naglasak zidne ideje cvijeće tapete djevojačka soba stolica pas

Boja i kreativnost kao naglašene zidne ideje

ideje zidne ružičaste djevojke zavjese luster ormar

Kako možemo zaboraviti najpopularnije mrlje boje na svijetu! Ovo je jednostavan način stavljanja naglaska na određeni zid u prostoriji! To bi moglo zvučati staro i pomalo svjetovno, ali postoji dobar razlog da je obični obojeni naglašeni zid tako popularan izbor kod vlasnika kuća. Slikanje je jednostavno, gotovo svaki put radi sasvim u redu, a poput tapeta, nije baš lijep izbor naglašenih zidnih ideja. Svi znamo koliko i djeca mogu biti prevrtljiva, ovo je definitivno dugoročno sigurna opcija. Ali zapamtite da morate koristiti odabranu boju za naglašeni zid barem još jednom u prostoriji kako biste sobi dali elegantan i elegantan izgled.

zidni dizajn dječaci stolna boja stolica fotelja koža

ideje za boje zidova daska krevet parket siva

Ideje za naglašeni zid bez boja

zidni laminat ideja dizajna rustikalni kauč dječja soba zelena siva

Ali možda vam je do smrti dosadno s tim naglašenim zidovima jarkih boja, zar ne? Želite li profinjen i jedinstven zidni dizajn koji će vam omogućiti da s vremenom pretvorite dječju sobu u gostinjsku sobu. Kako bi bilo da odustanemo od svih ideja o bojama i krenemo prema teksturi? Tako bismo mogli ponuditi malo više kontrasta u modernim sobama. Naglašeni zidovi izrađeni od drvenih paleta brzo su postali vrlo popularni među vlasnicima kuća diljem svijeta i stoga spadaju na naš popis ideja za naglašene zidove. Ako su izrađene od obnovljenog drva, onda su još traženije! Koristeći ovaj drveni naglašeni zid, vaša djeca mogu naučiti vrijednu lekciju o održivosti. I možete biti sigurni da ste ih naučili nečemu važnom o životu.

naglasak zidne ideje tapete pruge srebrni dizajn dječje sobe

zid drvo laminat sivi naglasak drvo uzorak krevet beanbag balkon

Ideje za zid Akzent – upečatljiv dizajn zida

zidna slika vila dječja soba plutajući krevet ljuljačka djevojka dizajn

Konačno, odabrali smo neke primjere naglašenih zidnih ideja koje prikazuju dramatične i briljantne foto murale i daju prostoriji zapanjujuću žarišnu točku. Dječje spavaće sobe zapravo su savršeno mjesto za gigantski zidni dizajn. Možete odabrati takvu pozadinu koja će u potpunosti odgovarati i odražavati ukuse vašeg djeteta. Pomoću ove pozadine možete stvoriti fascinantan i očaravajući dizajn spavaće sobe koji očarava vas i vaše dijete. Naglašeni zid s ogromnim muralom uvijek izgleda bolje ako je ostatak prostorije dobro organiziran i održava se što neutralnije. Pazite da boje u zidnom dizajnu ne budu previše velike. Ako želite postići suzdržan izgled, onda više volite crno -bijeli dvojac kao naglašene zidne ideje i možete biti sigurni u svoj uspjeh!

ideje foto tapete mural val surfanje krevet pruge posteljina tepih