Dekoracija i proslave

Pošaljite sami pozivnicu za useljenje – izreke i upute

Pozivnica za useljenje -ballon-šareno-slaviti-prijatelji-pozivnica

Pokret je obično stresan, čak i ako je puno prijatelja pomoglo. No, potrebno je neko vrijeme dok stan ne bude potpuno namješten i lijepo dizajniran – boja na zidovima potpuno se osuši, sve svjetiljke vise u hodniku itd. Tada konačno dolazi vrijeme za slavlje. Možete poslati pismo prijateljima i poznanicima Pozivnica za useljenje pošaljite nam svoju novu adresu.

Tinker housewarming pozivnica – slatka kućica od kartona

Pozivnica za useljenje-uradi-sam-sklopi-kuću-rasklopi-karton

Obično se seljaci pozivaju na proslavu useljenja kako bi im se zahvalili na pomoći. Ipak, to je lijepa prilika za upoznavanje budućih susjeda i osvježavanje starih prijateljstava. Pitanje je ukusa koliko i koga želite imati u svom novom domu. No jedno je obvezno – na vrijeme obavijestiti sve stanare u kući o nadolazećoj zabavi.

Pošaljite sami pozivnicu za useljenje – presavijte je iz papira

Upute za useljenje-pozivnicu-uradi-sam-presavijanje-papir-kuću

Sada morate odrediti točan datum i vrijeme koje bi bilo prihvatljivo za većinu gostiju i, naravno, dati maštovitu pozivnicu za domjenak. To možete sami osmisliti, izraditi ili isprintati i naravno kupiti gotovo. Samostalna čestitka prenosi topli, osobni dodir i ostaje uspomena, kao prava čestitka, na dan i na one lijepe društvene trenutke.

Poziv za kreativno useljenje – prednja vrata

Pozivnica za useljenje, uradi sam papir-karton-vrata-vrata-petljanje

Između ostalog, teme vezane za selidbu i novu kuću prikladne su za poziv na inauguraciju. Kuća se lako može napraviti od komada zanatskog papira ili jednostavnog papira za kopiranje. List na koji upisujete stvarnu pozivnicu, oštrim vrhom izrežite vrh i izvadite omotnicu u kvadrat s otvorom prema gore, tako da s umetnutim listom izgleda kao replika kuće.

Pošaljite sami pozivnicu za useljenje – izrežite i zalijepite

Pozivnica za useljenje-napravite-izradite-papir-izrezana-ulazna vrata

Još jedna originalna ideja je dizajnirati pozivnicu kao preklopnu čestitku. U tu svrhu upotrijebite čvrsti papir ili karton. Pomoću predloška izrežite presavijajući uzorak, popravite ga na prikazanim raskrižjima i preklopite ga. Slatka kućica može se izvući u oba smjera koncem i tako izgledati trodimenzionalno.

Originalna pozivnica za useljenje – tu je i jelovnik

useljenje-pozivnica-uradi-sam-kuća-vrata-batseln-plava

Trodimenzionalni učinak koji se traži na ovaj način može se postići i bojama. Morate vješto reproducirati gdje svjetlo i gdje sjena pada u stvarnosti. Vrlo lako radi s predloškom, gdje je točno označen dio koji bi trebao biti taman ili svijetao. U našem primjeru, ulazna vrata novog doma reproducirana su i dizajnirana kao pozivnica. Umjesto izreke, tu je jelovnik s ukusnim zalogajima, a s druge strane, naravno, nova adresa s točnim vremenom i datumom.

Inventivne izreke za pozivnicu za domjenak kuće

Kućne novosti-pozivnice-napravite-sami-kuća-papir-karton-izreke

Pozivnica za useljenje uključuje i smiješne izreke kojima se može zahvaliti pomagačima tijekom selidbe, ali i vjernim prijateljima na podršci. Stvarni dizajn kartice treba odabrati prema temi. Motivi oko kuće savršeni su za to – ulazna vrata, ključevi, prozori, cijele kuće, kućice za ptice i gnijezda parova kao simbol budućeg suživota.

Pozivnica za useljenje u originalu

useljenje-pozivnica-napravi-sam-izreke-tekst-gnijezdo

Na računalu se može osmisliti motiv – učitati i personalizirati, zatim ispisati i violà – pozivnica je spremna! Za kreativne umove preporučujemo ugradnju detalja i naglasaka izrađenih od različitih materijala u karticu. Kojim zanimljivim, smiješnim izrekama pomažemo u nastavku.

Lijepi tekstovi za pozivnicu za useljenje

useljenje-pozivnica-napravi-sam-izreke-sova-jednostavno-smiješno

Šaljive izreke za pozivnicu za domjenak

useljenje-pozivnica-napravi-sam-izreke-ključ-plava

Inventivne ideje za pozivnice za useljenje 

useljenje-pozivnica-napravi-sam-izreke-tekst-voegelhaus-ideja

Preklopna kartica za pozivnicu za useljenje

Kućna-pozivnica-uradi-sam-papir-grill-tinker-folding-card

Napravite vlastitu pozivnicu za useljenje i učinite je atraktivnom – crna ploča

useljenje-pozivnica-uradi-sam-crna-ploča-kreativno

Atmosferski ukrasi za Zabava useljenja 

Kućno grijanje-ukras-prst-hrana-party-snack-cvjetni-stol ukras-vijenac

Uz atraktivan, individualno osmišljen poziv, vrhunski atmosferski domjenak uključuje i originalne ukrase te, naravno, i ukusne zalogaje. Sve je lijepo prezentirano, zagarantirano je pravo društvo i ugodan provod u ugodnoj atmosferi.