Dekoracija i proslave, namještaj

Fascinantan dizajnerski namještaj za cijelu kuću

moderni dizajn spavaće sobe jalis krevet

Neuhaus je ruska tvrtka koja pruža rasvjetu, ukrase i Dizajnerski namještaj za cijelu kuću. Izvanredne kuhinje, nadahnjujuće kupaonice i jedinstvene spavaće sobe, veseli dizajn dnevnog boravka transformirat će cijeli dom kao nitko drugi. Neuhaus simbolizira ljepotu i bezvremensku eleganciju. Koriste se samo najkvalitetnije tkanine i materijali koji stvaraju luksuznu, ali istodobno domaću atmosferu.

Izvrstan dizajnerski namještaj doprinosi plemenitom ambijentu

luksuzni-ormarić-kožna-stolica

Ovi Dizajnerski namještaj jednostavno su izvrsni – vrhunske europske tvrtke za namještaj i dizajneri namještaja predstavljaju svoja djela u Neuhausu u Rusiji. Neuhaus je studio za dizajn interijera i dizajna koji predstavlja neke od najpopularnijih i najzanimljivijih njemačkih marki u Rusiji i prikazuje ih u svojim izložbenim salonima. Od osnutka tvrtke 1996. godine, tvrtka je svojim ruskim kupcima predstavila iznimne dizajne i ideje interijera koji dolaze od najtraženijih arhitekata i proizvođača namještaja u Europi.

Dizajnerski namještaj za svaki dio kuće

sretno-moderno-dječja soba

Različite robne marke koje Neuhaus zastupa nude različite vrste elegancije Dizajnerski namještaj – Basde soba, spavaća soba, dnevni boravak i još mnogo toga. 1999. Neuhausova zbirka prepoznata je kao najveća zbirka u istočnoj Europi. Danas postoji više od 200 vrhunskih tvrtki navedenih kao partneri Neuhausa. Spominjemo samo nekoliko poznatih imena – Cor, Rolf Benz, Duravit, Draenert Design Studiom, Tobias Grau, Walter Knoll, Wittmann, Form Exclusiv, Schoenebuch, proizvođači tkanina Sahco, JAB, Zimmer + Rohde, Sede, Klafs, Interluebke , Trueggekmann, Neue Wiener Werkstätte, Siematic, Treca de Paris i mnogi drugi.

Dizajnerski namještaj – njemačka kvaliteta i ruske ideje interijera

moderno kutno kuhinjsko drvo

Neuhaus nastoji imati samo najbolje ideje interijera i Dizajnerski namještaj predstaviti svojim ruskim kupcima. Kad vidite ove uzbudljive interijere, dugo će ih se sjećati. Apsolutni su sinonim za udobnost i lijep izgled. Nude cjelovite koncepte modernih stanova i kuća koji su orijentirani na kupce i zadovoljavaju potrebe kupaca. Predstavljamo vam samo neke zanimljive dizajne, inovativne ideje i rješenja te apsolutno savršene ideje za uređenje. Neuhaus je definitivno zaslužio reputaciju jednog od najpouzdanijih, najinovativnijih i najmodernijih studija za dizajn interijera.

Moderna kuhinja tvrtke Siematic

moderna-kuhinja-zbirka-Siematic

Elegantna spavaća soba bež-smeđe boje

elegantna-spavaća soba-bež-smeđa-shema boja

Stakleni stol modernog dizajna

Stakleni stol modernog dizajna

 Moderan dnevni boravak s plavim akcentima

Soffa dnevni boravak ruski studio interijera

Moderna stolica za vrt

moderan dizajn stolica