Dekoracija i proslave, kuhinja

Kuhinjski dekor – tradicionalan, ali s modernim zavojem

tradicionalni, ali moderan dizajn kuhinje u crvenoj boji

Vezano za Dekor za kuhinju određene boje i stilovi namještaja uvijek će dočarati slike mirnijeg prošlog doba. Možda sjećanje na vrijeme ili mjesto gdje je život tekao nešto sporijim tempom i ljudi su imali više vremena jedni za druge. Srce kuće bila bi tradicionalna kuhinja, mjesto topline, košnica za industriju i definitivno mjesto za okupljanje obitelji i prijatelja. Od Dekor za kuhinju u tim će slučajevima evoluirati praktičnost, nužnost i ljubav. Danas je tradicionalna kuhinja i dalje popularan izbor za suvremeni stil. Ovaj nježniji oblik Dekor za kuhinju uvijek je prijateljski nastrojen, danju izgleda svježe i svijetlo, a noću ugodno i sigurno. Korištenje određenih kuhinjskih elemenata nije teško ponovno stvoriti atmosferu tradicionalne kuhinje u vašem domu, čak i ako je dizajn vaše kuhinje potpuno moderan.

Tradicionalno i moderno spajaju se u kuhinji

tradicionalni, ali moderan dizajn kuhinje

Prvo, kako biste ponovno stvorili tradicionalni stil u kuhinji, vjerojatno se morate usredotočiti na odabir odgovarajućih boja. Bijele ili kremaste boje bile bi osnova za tipičnu i tradicionalnu kuhinju koja dolazi iz dana kada se kuhinja mogla brzo osvježiti slojem limete ili bijelim krečnjakom. Za 2012. moderne boje mogu biti tradicionalne Dekor za kuhinju oživljavanje – svježa zelena, blijeda ili pulsirajuća plava te također neutralne, ali bogate zemljane boje. Alternativno, za moderan zaokret, mogli bismo uvesti neke od živahnijih “bobičastih” boja u bijeloj shemi boja kroz stvari poput tradicionalne “Aga” peći s vratima od malina kao vrhunac.

tradicionalni dizajn kuhinje s modernim zaokretom

tradicionalna kuhinja s modernim zaokretom

Kamen, drvo i obojena opeka tipični su materijali u tradicionalnom Dekor za kuhinju pronaći. Podovi od kamena ili pločica izgledaju posebno autentično i vrlo su praktični. Obloge jezika i utora na zidovima i u kuhinji također su u skladu s tradicionalnom shemom uređenja interijera. Obloge izgledaju posebno dobro kad su obojene, što je idealna prilika za uvođenje ovogodišnjeg trenda boja u svaku kuhinju.

Sklad između modernog i starog u kuhinji

tradicionalna i moderna kuhinja

“Neopremljeni” stil kuhinje posebno dobro funkcionira u tradicionalnom stilu Dekor za kuhinju, moguće je kupiti mješavinu ormara i namještaja iz različitih vremena i kombinirati ih u svojoj shemi dizajna. Potražite uzbudljive komade na starinskim sajmovima ili “buvljacima”. Ako želite usklađivati ​​namještaj s dekorom svoje kuhinje, onda bi to moglo biti obojeno u moderne moderne boje. Često je ipak lijepu patinu starog drvenog namještaja najbolje ostaviti vidljivom kako bi svi uživali. Veliki zdepasti stolovi i ormari izgledaju sjajno u tradicionalnom kuhinjskom stilu, kao i otvorene police i stakleni ormari od poda do stropa. Izložbeni potencijal ovih omogućuje stvaranje uzbudljivih dekorativnih funkcija. Na primjer, hvalisanje dragocjenim kolekcijama keramike jarkih boja, staklenog posuđa ili drugih atraktivnih vintage predmeta personalizirat će vašu kuhinju i ostaviti utjecaj u vašoj kuhinji Dekor za kuhinju umetnuti.

autor Jaz

Moderna kuhinja s tradicionalnim dodirom

moderna kuhinja s tradicionalnim zaokretom

Moderna kuhinja s tradicionalnim dodirom

moderna kuhinja s tradicionalnim štihom

Modno i staro u harmoniji u dizajnu kuhinje

tradicionalni dizajn kuhinje s modernim štihom

Tradicionalni dizajn kuhinje

tradicionalni dizajn kuhinje

Tradicionalna peć u modernoj kuhinji

tradicionalni kuhinjski dekor - starinski otvoren

povezanost modernog i tradicionalnog u kuhinji

Trendi i tradicionalno u kuhinjskom dekoru

moderan i tradicionalan u modernoj kuhinji

Prekrasan dizajn kuhinje

prekrasan dizajn kuhinje - moderno i tradicionalno u kombinaciji

dizajn kuhinje s tradicionalnim dodirom