Dekoracija i proslave, dizajn interijera

Dizajn studija u duhu minimalizma

Dizajn EgoVitaminaCreativa

veliki interijer studija na zidnoj polici

Projekt za Dizajn studija iz talijanskog arhitektonskog studija EgoVitaminaCreativa za njihov novi ured u Cuneu u Italiji impresioniran na prvi pogled. Arhitekti su kupili jednosobni stan i preuredili ga u moderno radno mjesto. Koncept dizajna interijera bio je povećati raspoloživi prostor i imati što više prostora za pohranu.

Dizajn studija potpuno u bijeloj boji

ured za svježe-zelene zidne boje

Priprema za projekt za Dizajn studija u duhu minimalizma uključivalo je rušenje nekih zidova. Blagovaonica i kuhinja su kombinirane, a zidovi između hodnika i spavaće sobe također su nestali. Rezultat je prostran stambeni prostor podijeljen u tri – studio, konferencijsku sobu i ured s jednom kupaonicom.

Zanimljiv skladišni prostor u novom dizajnu studija

Dizajn uredskog interijera

studio za arhitekte velikih bijelih zidnih polica

Velika polica, bez ručki, u bijeloj boji, jednostavnog modernog izgleda i zanimljivog kutnog oblika odvaja kupaonicu od ureda. Klizna vrata igraju dvostruku ulogu – po potrebi odvajaju studio od ureda, a ako ne, povezuju dva područja. Bijeli namještaj u kontrastu je sa svježom travnato-zelenom bojom zidova i tamno smeđim pločicama. Elegantan zidni sat jedini je ukras koji zidovima treba. To nije samo zanimljivo, već i praktično Dizajn studija koji razumno dijeli unutarnja područja i postavlja prekrasne naglaske bez razrađenog ukrasa.

Napisala K.H. Christova

bijela-moderna-zidna polica-ured-unutarnji ukras

Praktičan uredski namještaj – zidna polica

praktična-uredski-namještaj-polica za skladištenje

Prostor za odlaganje na zidnoj polici

Uredski namještaj za skladištenje na zidnim policama

Moderan dizajn studija – uređenje interijera

moderan dizajn interijera studija

Preuređenje ureda – plan transformacije

Plan preuređenja ureda Studio Ego