automobili

Posebnosti kompaktnog Audi Allroad Shooting Brake E-Trona

Allroad Shooting Brake E Tron sprijeda

Audi predstavlja svoju novu na sjevernoameričkom sajmu automobila u Detroitu Audi Allroad Shooting Brake E-Tron. Pogledaj se!

Audi Allroad Shooting Brake E -Tron – tehnički podaci

Audi Shooting Brake E Tron desna strana plava

Plug-in hibridni pogon fascinira pogonskim sustavom od 408 KS, okretnim momentom od 650 Nm i ubrzanjem od 4,6 sekundi do 100 km / h. Streljački kočioni sustav, kombinacija Allroada i E-trona, inovacija je Audija. Šesterokutni rešetkasti okvir s jednim okvirom tipičan za Audi jednako je impresivan. Prevjesi su kratki, a linija krova prolazi nisko preko karoserije vozila. Tipično za stil kočnice za snimanje, brzo se spušta i tvori prilično široke C-stupove. Vanjski dio Audi Allroad Shooting Brake E-Tron određuje aluminij i plastika ojačana ugljikom.

Audi Allroad Shooting Brake E -Tron – dizajn interijera

Audi Allroad Brake E Tron lijeva strana nova

Obrisi površine vodoravni su i ujednačeni. Stražnja svjetla poprimaju oblik prednjih svjetala, a difuzor integrira dvije ispušne cijevi ispušnog sustava. Dizajn interijera Audi Allroad Shooting Brake E-Tron sastoji se od boja u antracitnoj i sivoj boji, kao i od alkantare, kože i aluminija, koje se, između ostalog, koriste za oblaganje, zračne mlaznice i žbice upravljača. Kokpit ima 12,3 -inčni TFT zaslon koji nudi informacije o vozaču i različite načine vožnje.

Audi Allroad Shooting E Tron stražnji novi model

Audi Allroad Shooting Brake dizajn interijera