arhitektura

Uzbudljiva minimalistička kuća u Austriji

minimalistička kuća-fasada-pročelje

Ovdje je tvrtka za nekretnine u prekrasnom austrijskom okruženju koja nudi dobar, moderan dizajn. Vrtna kuća Schafberg moderna je minimalistička kuća, izgrađena na imanju u Schafbergu, brdovitom području na zapadnom kraju Beča u Austriji. Dizajnirao ga je arhitekt DI Johann Lettner, koji je odlučio zadržati karakter zelenog životnog prostora i vrta što je više moguće.

Originalna, minimalistička kuća u Austriji

minimalistička kuća - moderan bazen

Zahtjevi tehnologije pasivne kuće korišteni su pri odabiru građevinskog materijala: opsežna uporaba stakla omogućuje optimalno korištenje sunčeve energije, građevinski materijali nude iznimno izolacijske vrijednosti, a građevinski elementi morali su biti laki za transport i demontažu.

Unutrašnjost u minimalistička kuća, Uz prigušenu paletu boja i jednostavan odabir materijala, vanjski pogledi čine središnju točku, tj. Mješavinu iznutra i izvana. To je jedno od pravila suvremenog dizajna. Tu je i “podrum” koji je arhitekt sagradio sa staklenom stijenkom. Jednako je elegantan i svijetao kao i gornji katovi.

Uzbudljiv dizajn interijera u minimalističkoj kući

minimalistički dnevni boravak s drvenim detaljima

Schafberg Garden Haus ima kutove nepravilnog oblika koji stvaraju integrirane vanjske dnevne sobe i prostore za zabavu. Neki su zaštićeni, a neki na otvorenom. U ovom velikom minimalistička kuća, nalazi se središnje plutajuće stubište koje nudi neometan pogled na prirodu. Za više informacija o ovom projektu posjetite arhitekta DI Johanna Lettnera.

minimalistički dizajn interijera u boji kuće

minimalistički dnevni boravak - sofe u boji

minimalistički dizajn interijera - moderna kupaonica