arhitektura

Upečatljiv dizajn interijera zdravstvenog centra u Kini

Kineski centar za ozdravljenje Club Design One Taste

the Dizajn interijera javne prostore možemo opisati kao čiste i ne osobito upadljive. Kinezi se mogu pohvaliti još jednim jedinstvenim arhitektonskim remek -djelom. Preporučujemo da brzo pogledate fotografije u nastavku kako biste stekli pravi dojam o ovom iznimno zanimljivom dizajnu. Zdravstveni centar One Taste u Kini zapravo je privatni klub za razonodu i može se pohvaliti ogromnim brojem sudionika.

Inovacije u dizajnu interijera

Unutrašnji dizajn drveni zid pokriva prostor za sjedenje

Nevjerojatni projekt nastao je suradnjom profesionalnih timova iz Crox International Co i LTD Architecture. Osnovna ideja u planiranju bila je organizirati mirnu, ugodnu i inspirativnu atmosferu za opuštanje i osvježenje i u unutarnjem svijetu. Klub je blizu prirode pa se zaista možete smiriti i pronaći unutarnji mir. Ako se psihički ne osjećate dobro, trebali biste slušati svoj unutarnji glas. U većini slučajeva tiho ti šapne na uho da se treba vratiti prirodi. Ovdje možete provesti sjajne kreativne sate Dizajn interijera i uživajte u pogledu koji oduzima dah ili u tajanstvenoj šalici čaja.

Veličanstven dizajn interijera – ugodan ambijent sobe

Opremite ogromne prozore za životni prostor

Kao što sam rekao, glavni princip ovoga Dizajn interijera-Meisterwerk je bio ekološki prihvatljiva ideja za ravnotežu između čovjeka i prirode. Impresivan interijer izveden je u drvetu i kamenu. Talentirani dizajneri nude iznimno zanimljiv dizajn interijera temeljen na principu konveksno-konkavnog. Prostor i udobnost mogu se osjetiti posvuda u unutrašnjosti.

Uređenje interijera javnih zgrada

Drvena interijera u obliku slavine

Ne samo da je smirujuća atmosfera Dizajn interijera značajan. Izvorna ideja centra za iscjeljenje leži u velikim otvorenim prostorima. Vrt je pun cvijeća i biljaka. Dizajneri u holističkom zdravstvenom centru One Taste u Kini navode kako je lokacija zgrade doista najveća briga. Klub nudi fascinantan pogled na jezero, obližnji planinski lanac, doline i livade.

Pronađite unutarnji mir – centar zdravlja One Taste

Dizajn interijera Doma zdravlja Kina

Izvor od Crox International Co. i LTD Arhitektura je stvorila lijepu Dizajn interijera ima za cilj vratiti prirodu u unutrašnjost. Dizajneri vjeruju da fizička i psihička nelagoda među ljudima leži u njihovoj sklonosti da se distanciraju od prirode. Ljudi iz suvremenog društva odavno su se navikli promatrati i diviti se prekrasnoj prirodi iz daljine, ali ovo razdvajanje daje im priliku da jasno vide koliko je naš planet zapravo prekrasan.

Holistički zdravstveni centar u Kini One Taste

Garnitura za sjedenje u azijskom stilu

Projektiranje javnih prostora – lječilišni centar

Dom zdravlja China-One Taste Club

Moderan interijer

moderan dekor-stropna rasvjeta za fotelje

Dekorativna stropna rasvjeta

Objekt sustava rasvjete

Drvene zidne ploče – ukrasni zidni dizajn

Dizajn drvenih zidnih ploča

Drvena zidna obloga

ukrasni drveni zid

Dizajn terase – kamen i drvo

moderna arhitektura dizajn drvene terase