arhitektura

Moderno proširenje kuće nad jezerom s prekrasnim zelenilom

moderno proširenje kuće uz jezero - moderno pročelje

Ova zgrada je bila iz Wim Goes Architectuur Architects nego moderna Proširenje kuće dizajniran za belgijsko prebivalište. Položaj kuće je vrlo zelen i miran te se nalazi u blizini ribnjaka. Visoko drveće i grmlje koje se može pronaći po kući štite privatnost vlasnika. Istodobno postoji mogućnost proširenja kuće.

Moderno proširenje kuće kao atraktivna arhitektonska ideja

moderna nadogradnja kuće inovativna otvorena terasa

Prvo je izgrađen novi vinski podrum, a zatim je nad njim izgrađen pribor za kuću. Drugi dio proteže se nad jezerom i izgleda kao da pluta nad vodom. Doista posebna stvar u ovom proširenju životnog prostora je sklad koji se stvara između unutarnjeg i vanjskog prostora.

Novi nastavak od drveta sjajno se stapa s glavnom kućom. Staklena fasada uokvirena je masivnim drvom. Ova soba je postavljena kao dnevni boravak. Pruža zaštitu od lošeg vremena i nudi mjesto za opuštanje ili jelo. Mjesto je također pogodno za obiteljska druženja ili vrtne zabave. Novo proširenje ima i drvenu platformu na kojoj se možete osvježiti ili uživati ​​u prekrasnom okruženju.

Proširenje je postavljeno relativno jednostavno, ali moderno. Postoji veliki kamin koji stoji slobodno u sobi i ima atraktivan, okrugli oblik. Veliki blagovaonski stol izrađen je od metala i nadopunjen je modernim i trendovskim stolicama Eames u različitim bojama koje pružaju obilje mjesta za sjedenje. Ako vrijeme postane svježije, moderni klizni prozori mogu se prikladno zatvoriti bez gubitka prekrasnog pogleda. A čak se i zimi ova atraktivna terasa može koristiti zahvaljujući kaminu.

Sve u svemu, ovo je proširenje vrijedno ulaganje za svakoga tko ne želi propustiti veće zabave čak ni po lošem ili hladnom vremenu, ali nema potreban prostor u svom domu. Pogledajte samo kako možete koristiti povoljne elemente, poput jezera ili ribnjaka, za poboljšanje kvalitete svoje imovine.