arhitektura

Kuća Guanabanos moderni je klasik

Dizajnirao Taller Hector Barroso iz Meksika

 moderno oblikovanje kuće kamena fasada

Lijepo Guanabanova kuća se nalazi u Mexico Cityju. Slavna kombinacija metala i betona, ova minimalistička kuća skladna je i uravnotežena kompozicija jednostavnih pravokutnih oblika. Zahvaljujući lakoj metalnoj konstrukciji, teški beton izgleda kao da je bez težine. Čvrste staklene stijenke vizualno povezuju interijer s eksterijerom.

Kuća Guanabanos – primjer minimalističke arhitekture

moderna minimalistička kuća - vrtRazličiti oblici tvore asimetrični minimalistički dizajn kuće. Fasada je obložena kamenom čija je neutralna boja u kontrastu s crnim okvirima prozora. Ova igra s bojama služi kao jedinstven ukras i uzbudljiva je. Za to Guanabanova kuća pripremljeno je dvorište koje je obilno zasađeno. Zeleno bilje je kontrapunkt geometrijskoj strukturi zgrade. Ukusno osmišljena staza vodi do vanjskog bazena. Neobrađeni kamen čini da vrt izgleda divlje i prirodno.

Moderan i uzbudljiv dizajn kuće – kuća Guanabanos

moderna blagovaonica s drvenim stolom

Ulazi i lijepo okruženje Guanabanova kuća dobro se pokazati. Visokokvalitetne teksture i materijali osiguravaju luksuzno uređen interijer. Zanimljiv učinak postižu prozori bez okvira – priroda vidi kao sliku, kao dio kuće, a ne kao pažljivo osmišljeno vanjsko područje. U minimalističkoj kući vlada svježa i vesela atmosfera. Neutralna shema boja s tamnim odsjajima povezuje vanjštinu s dizajnom interijera. Mnoga umjetnička djela i elegantan namještaj kombinirani su na impresivan način, tako da se stvara eklektičan interijer koji daje Guanabanova kuća nepogrešiv lik.

S Jaza

moderna crvena sofa i umjetnost u dnevnoj sobi

obojeni akcenti u dnevnoj sobi

moderan interijer u minimalističkoj kući

moderna kuća - dizajn interijera

moderna vrtna rasvjeta u minimalističkoj kući

moderna staklena fasada -noć

moderan dizajn kuće - minimalističko dvorište