arhitektura

Japanska arhitektura – moderna kuća s krovnom terasom

krovni vrt kuće

Moderna japanska arhitektura je stilski spoj japanske tradicije i zapadnjačkog stila. Privatni prostor više je luksuz u prenapučenoj metropoli. Dodatni sadržaji, na primjer vanjski vrt, rijetko su mogući. Zbog te činjenice, studio za dizajn i arhitekturu Keiji Ashizawa Design dizajnirao je modernu kuću s jedinstvenim ambijentom. Fascinantna japanska kuća s vrtom na krovu san je jedne obiteljske kuće. No, je li stambeni prostor ove prekrasne zgrade koja se nalazi u središtu japanske prijestolnice Tokija. dovoljno za 2 obitelji.

Projekti japanske arhitekture – suvremena kuća s dvije obitelji

japanska kuća arhitektura tokyo

Posebnost ove kuće je prekrasan krovni vrt. Da japanska arhitektura Projekt ima prednost što ovdje imate optimalan kontakt s vanjskim svijetom. Arhitekti su očekivali da dvije obitelji mogu nesmetano živjeti zajedno u ovoj kući. Međutim, ove dvije obitelji imale bi dovoljno privatnog prostora unutar i na krovnoj terasi.

Moderna japanska arhitektura – dizajn interijera koji štedi prostor

Kuća za dnevni boravak-unutarnje dvorište Japana radi uštede prostora

the japanska arhitektura ima dugu tradiciju. Jedna od tih tradicija je arhitektonska i vizualna povezanost unutarnjeg i vanjskog prostora. Dnevni boravak je adekvatno i udobno namješten. Dizajn – otvoren i jasan. Jednostavne linije, čiste površine i ugrađeni namještaj pomažu optimizirati prostor.

Ugodna atmosfera i elegantna fasada

Sky House Japan Tokyo Night View

the japanska arhitektura iznenaditi s još kreativnijim rješenjima arhitekata, koja nisu ograničena na stvarni stambeni prostor. Tijekom svog napornog rada, koji je bio veliki izazov, arhitekti Dizajn Keiji Ashizawa uvijek traže kontakt s kupcima kako bi donijeli najbolje odluke. Osim toga, zgradu su projektirali tako da u svaku sobu uđe dovoljno svjetla. Zahvaljujući velikim staklenim stijenama, u kući je stvorena otvorena i prostrana atmosfera.

Kućna knjižnica s izlazom na unutarnje dvorište

Dvorište kućne knjižnice

Učinite interijer elegantnim u japanskom stilu

Blagovaonski stol drvo-japanska kućna kuhinja

Udoban namještaj od ratana na prekrasnoj krovnoj terasi

Jastuci za kauč na fotelji na krovu

Krovni vrt s pogledom na urbani krajolikPogled na vrtni vrtni namještaj na krovu

Kupaonica- moderno tuširanje i sobne biljke

Tuš kabina vrt kupaonica tuš kabina

Dvorište u japanskom stilu

Dvorište Sky House drvo

Ugodan ambijent

Stakleni zidovi Japan House Sky minimalistički

Tlocrt kuće u profilu

Profil arhitektonskog plana

Tlocrt prvog kata

Tokyo kuća na prvom katu