arhitektura

Hollywoodski dom iz snova

Napisao Angelo Cassiello

moderna arhitektura - dom iz snova u SAD -u - dizajn fasade

Ovo fantastično Hollywoodska kuća iz snova može lako očarati svakoga od nas. Smješten na zapadnim brdima iznad Hollywooda, uvjerava zadivljujuće elegantnim oblikom. Da Hollywoodska kuća iz snova može vam pružiti sve što poželite. Od prekrasnog urbanog i pejzažnog pogleda do luksuzno dizajniranog interijera do mirnih vanjskih prostora, u ovom elegantnom modernom domu zaista ne nedostaje ništa.

Hollywoodski dom iz snova

moderna minimalistička arhitektura - dizajn interijera - dnevni boravak

Teren je brdovit. Okružena je listopadnim drvećem, grmolikom vegetacijom u blizini i gradom u daljini. Vanjski prostori podijeljeni su u dvije prostorije. Prvi je vrt koji je prekriven velikim kamenim pločicama i nekoliko malih zelenih biljaka. Straga možete uživati ​​u privlačnom bazenu.

moderna arhitektura u Los Angelesu

bazen moderne minimalističke arhitekture

Angelo Cassiello, arhitekt, to ima Hollywoodska kuća iz snova projektirano s betonskom konstrukcijom. Ako sva opterećenja nose stupovi, možete planirati i staklenu fasadu. Tako je većina stambenih prostora okružena staklenim zidovima obrubljenim crnim stupovima, drvenim i bijelim lakiranim površinama.

Dom iz snova u Hollywoodu – dizajn interijera

dom iz snova u Hollywoodu - dizajn dnevne sobe

Impresivan oblik postignut je postavljanjem mnogih zaštitnih krovova po cijeloj fasadi. Najimpresivniji od njih mogu se vidjeti sprijeda kuca snova vidjeti. To je hrabra odluka arhitekta, s obzirom na to da nadstrešnica nije podržana nikakvim pukotinama.

Dizajn interijera u dnevnoj sobi - dom iz snova u Hollywoodu

Interijeri ovog Hollywooda-Dom iz snova nude ultra moderan i luksuzan ugođaj. Prostrani dnevni boravak uključuje kuhinju i blagovaonicu koja je od dnevnog boravka odvojena impozantnim kamenim zidom. Minimalistički interijer kombiniran je s neutralnim bijelim zidovima i narančastim površinama i ukrasima. Kombinacija se lijepo slaže s blagim tonovima drva koji se koristi u dizajnu stropova i zidova. Cijela ova jasna slika upotpunjena je unutarnjim staklenim stijenkama koje omogućuju veliku količinu prirodnog svjetla s obje strane Dom iz snova prosuti.

Napisala K.H. Christova

Dizajn bazena u kući iz snova u Hollywoodu