arhitektura

Hofhaus Designs – gradska kuća s prirodnom oazom

moderna zanimljiva dvorišna kuća ispred Koreje

Korejski arhitekti IROJE KHM Architects razvili su ovaj kutni komad arhitekture na brdu iznad GuMiDonga u Južnoj Koreji. Njegovo ime, NOKsSUNGHUN znači „To Kuća budućnosti, gdje zaista možete uživati ​​u prirodi ”. Nije iznenađujuće što se nalazi na savršenom mjestu, okružen prirodom i s gradom u blizini. Da Dvorišna kuća ima moderan vanjski prostor i pravi je bijeg od užurbanog grada ispod, prirodno utočište. U središtu kuće nalazi se raskošno dizajniran, zabavan vanjski prostor. Vanjski prostor između dva volumena i dinamički prostor u vrtu međusobno djeluju kroz otvoreni zid. Njihovi slikoviti okviri element su koji oblikuje krajolik.

Moderna, inovativna dvorišna kuća u Koreji

moderna zanimljiva dvorišna kuća Korejska fasada

Prostrani prozori i klizna staklena vrata čine unutrašnjost otvorenijom. Drveće, drvene daske i puno dobro postavljenih svjetala stvaraju ugodnu atmosferu. Vlasnik ovoga Kuća možete uživati ​​u besplatnoj, privatnoj šetnji otvorenim prirodnim prostorom.

moderna arhitektura – dvorišna kuća spaja grad i prirodu

moderna zanimljiva dvorišna kuća korejski vrt

Dvije susjedne komponente ove smjele, kutne, gotovo skulpturalne zgrade gledaju na unutarnje dvorište. Još jedna stvar u vezi ovoga Dvorišna kuća Kutni metalni krov, inspiriran planinama sa stražnje strane i kontekstom okolice, daje mu poseban karakter. Ova kuća od drva, stakla i čelika ima iste materijale iznutra i izvana: zidovi od cinkovog lima i stil drveta, dok se noću osvijetljeni interijer i vrt vizualno pojavljuju kao cjelina. Interijer je ukrašen toplim bijelim zidovima i stropovima, drvenim podovima i elementima koji stvaraju ugodnu atmosferu.

moderna zanimljiva dvorišna kuća koreja dnevni boravak

moderna zanimljiva dvorišna kuća Korea bar

moderna zanimljiva dvorišna kuća korejska kuhinja