arhitektura

Fasada prirodnog izgleda s uskim kamenim pločicama

fasada s uskim kamenim pločicama vila organskog oblika porculan

Kompleks vile Fairyland Guorui nalazi se u Kini u Pekingu. Karakterizira ga individualna životna udobnost, koja je istodobno povezana s osjećajem zajedništva. Vile s Fasada sa uskim kamenim pločicama odlikuju se konstrukcijom koja nalikuje skulpturi i proteže se uz rijeku. Kako bi se osigurala povezanost s prirodom, dodani su različiti dodaci. To uključuje balkone i prozore, kao i krovne terase s vrtovima. Također jamče puno dnevnog svjetla iznutra i dobar pogled izvana. Kao rezultat toga, stvoreni su individualni interijeri, ali svako pročelje s uskim kamenim pločicama ima individualni oblik.

Fasada s uskim kamenim pločicama – vijugava avenija

fasada sa uskim kamenim crijepom krovne terase bež boje

Fasada s uskim kamenim pločicama svake kuće svijetle bež boje izgleda jednako prirodno. Zbog toga se čini da su vile dio prirode. Kompleks je podijeljen u dva reda, međusobno odvojeni zavojitom stazom. Ovo simbolizira susjednu rijeku i trebalo bi imati prirodan izgled. U prednjim vrtovima ima i mnogo drveća. Prednji vrtovi također su bujni s grmljem, malim drvećem i cvijećem pa nude potpunu udobnost.

Fasada s uskim kamenim pločicama – zeleni prednji vrtovi kao kontrast bež fasadama

fasada s uskim kamenim pločicama avenija prednji vrtovi dizajn drveće priroda

Svako unutarnje područje pojedinih vila s pročeljem s uskim kamenim pločicama podržava obiteljski život kroz otvorena privatna područja koja se mogu koristiti za zajedničke aktivnosti unutar obitelji. Takvi su prostori za blagovanje i zabavu. No u ponudi su i privatne sobe u kojima se svi mogu povući. Pogledajte slike pojedinih vila za detaljan pregled izvanredne arhitekture.

Uske pločice za fasade organskog oblika

fasada sa uskim kamenim pločicama skulptura u obliku kuće original

Zakrivljena fasada

fasada uske kamene pločice vila individualni stambeni prostori ideja

Moderna drvena ulazna vrata

fasada uske kamene pločice ulazna vrata drvo moderan stil

Balkon vile

fasada uske kamene pločice balkon dizajn staklena vrata penjačice

Dizajnirao UN -ov studio.