Arhitektura, kuće iz snova

Prekrasna moderna kuća na otoku u SAD -u

moderna kuća-polukružnog oblika

Danas je moderna arhitektura uglavnom luksuzna, ekscentrična ili avangardna. Dizajneri uvijek nastoje stvoriti inovativnu konstrukciju, često zaboravljajući glavni cilj – naime taj moderna kuća Trebao bi ponuditi sigurnost i udobnost za cijelu obitelj. Skladan dekor s praktičnim namještajem neodvojivi je dio moderne arhitekture.

Moderna kuća polukružnog oblika na otoku u SAD -u

moderna-arhitektura-kuća za odmor-Djevičanski otok-SAD

Moderna arhitektura koju vam ovdje predstavljamo uzbudljiva je mješavina luksuza i udobnosti. Arhitekti Lindsay Brown smislili su ovaj elegantni projekt za polukrug moderna kuća osmišljen s idejom velikog odmora za cijelu obitelj. Izvrsna lokacija nadahnula je dizajnere da osmisle svoj dizajn. Smještena na otoku Virgin u SAD -u, kuća je okružena tišinom i prirodom. Tako bi se konstrukcija mogla otvoriti prema moru. Zahvaljujući drvenoj konstrukciji, kuća se savršeno uklapa u okolinu, dok vijugava konstrukcija štiti vrtnu površinu od tuđih očiju.

Moderna kuća s prekrasnim dvorištem

moderna-kuća-dizajn-spiralni oblik-terasa

A moderna kuća u SAD -u – ovaj nevjerojatni primjer suvremene arhitekture iz Studio Lindsay Brown zvao se Prideov odmor. Drvo, mramor i lijepa podna rasvjeta definiraju unutrašnjost. Ugodan vrtni namještaj vizualno povezuje unutarnje i vanjske prostore. Zgrada nudi udobnost za cijelu obitelj.

Abigail

Moderna arhitektura – kuća za odmor u SAD -u

nacrt moderne arhitekture-vikendice

Moderni dizajn kuće – nacrt

moderan dizajn kuće skica zgrade u SAD -u

Nacrt jedne obiteljske kuće u SAD -u

single story single family usa plan

Dizajn kuće iz SAD -a – nacrt

skica moderna-arhitektura-usa-zgrada