Arhitektura, kuće iz snova

Moderna kuća s minimalističkim dizajnom

Dizajnirao Mario Martins u Luzu u Portugalu

Moderna kuća s minimalističkim dizajnom

Kako bi odgovarali mogućnostima vlasnika za modernim domom, teren, opći krajolik i ideje arhitekata moraju biti povezani. A moderna kuća s minimalističkim dizajnom u Luzu u Portugalu arhitekta Maria Martinsa nevjerojatan je izazov za arhitektonsko razmišljanje. Predstavlja svoj neobičan izgled i performanse te se dobro uklapa u okolni morski krajolik s brdima i zanimljivim reljefom. Kako bi okolni krajolik bio dio života u kući, donji kat je arhitektonski otvoren prema moru, sa staklenim vratima tako da ima dovoljno svjetla i azurne vode te pogled na brda.

Moderna kuća s minimalističkim dizajnom u Portugalu

Moderna kuća-s-minimalističkim dizajnom-Luz-Portugal

Minimalistička arhitektura nevjerojatno je živa i neobična, što ukazuje na mogućnosti modernog dizajna. Povezivanje zasebnih razina su ostakljene površine koje propuštaju svjetlo i prirodu unutar kuće. Izgrađena površina nudi prostranost životnog standarda, dobru ventilaciju i daje osjećaj jedinstvenosti Kuća minimalističkog dizajna. Unutrašnjost je jednostavna, minimalistička, izvrsna i elegantna. Lajtmotivi su bijeli, čistoća i prostranost. Namještaj je odabran umjereno, ali igra ulogu akcentnih elemenata u dizajnu interijera. Kuhinja je potpuno bijela, što pojačava minimalizam koji se traži kao najvažniji arhitektonski izbor.

Moderna kuća minimalističkog dizajna – vanjština

Moderno-minimalistički dizajn kuće

Želja da budete blizu prirode i da se opustite u mirnom životnom prostoru naznačena je salonima koji su postavljeni na svim otvorenim prostorima. Nude pogled na okolicu iz svih mogućih kutova. Moderna kuća s minimalističkim dizajnom koncept je koji nam daje široko polje mišljenja u odnosu na ideje minimalističke arhitekture.

B. Angelov

bijeli dizajn dnevnog boravka

minimalistički dizajn bijele dnevne sobe

Stakleni prozori i bijele sjajne površine

bijela-minimalistička-interijer-kuhinja

Bazen i prekrasan pogled

Moderna kuća s minimalističkim dizajnerskim bazenom

Moderna kuća s minimalističkim dizajnom

Moderna kuća s minimalističkim dizajnom Portugal-Mario-Martins

Moderna kuća s minimalističkim dizajnom noću

Moderna kuća s minimalističkim dizajnom Mario-Martins