Arhitektura, dizajn interijera

Moderna koliba s održivim dizajnom

Dizajnirao Fabio Galeazzo

Moderna održiva koliba

Dizajner Fabio Galeazzo pretvorio je napuštenu staru kolibu u moderan umjetnički dom. Smještena u sunčanom Sao Paulu u Brazilu, ova mala, ugodna kuća nudi jedinstvenu atmosferu zahvaljujući novom interijeru i fasadi. Krov je prekriven zelenim termo crijepom koji štiti od topline. Stara zgrada nije mogla izdržati dodatnu težinu, pa je izgrađena nova konstrukcija od bambusa.

Umjetnička fasada – koliba s održivim dizajnom u Brazilu

 moderno-umjetničko-fasada

the Koliba s održivim dizajnom mali je i drvena konstrukcija omogućuje mu da se uklopi u okoliš. Kako dizajnu ne nedostaje individualnosti, arhitekt Fabio Galeazzo odlučio je pročelje i zidove u interijeru pretvoriti u osebujnu umjetničku izložbu. Zidovi su obojeni mnogim geometrijskim figurama u različitim bojama i doprinose veseloj i ugodnoj atmosferi. Nadahnuta umjetnicom Tarsila do Amaral, ova moderna fasada smjelih boja zadivljuje svojim inovativnim dizajnom.

Uzbudljiv dizajn – koliba s održivim dizajnom

okrugle dnevne sobe s policama za knjige

the Koliba s održivim dizajnom također ima stražnje dvorište s ugodnim prostorima za sjedenje. Tamo su korišteni prirodni materijali za stvaranje mirnog ambijenta pogodnog za opuštanje. Kuhinja je spojena na vanjski roštilj, što obećava mnoge ugodne večere s obitelji i prijateljima. No, čak i ako ova moderna kabina izvana izgleda kao umjetnička galerija, interijer je još impresivniji – namješten je na sličan način kao i vanjsko područje, ali dodaje nekoliko dodatnih naglasaka. Interijer se sastoji od jedne prostorije koju odlikuje originalni drveni namještaj i odvažne boje. Većina namještaja je neobičnih oblika i bogato je ukrašena. the Koliba s održivim dizajnom  primjer je kako možete u potpunosti transformirati čak i manje zgrade kreativnošću i maštom.

Napisala K.H. Christova

Uzbudljiva dizajnerska ideja – zidni sat kao ukras

moderan unutarnji zidni sat

blagovaonica moderne boje

blagovaonski stol održivog dizajna

zidna dekoracija u boji

obojena zidna dnevna soba

Moderno zidno slikarstvo

dnevni boravak svijetle boje

Moderna koliba s vrtom

moderan vrtni namještaj za kolibe

Mala kupaonica minimalističkog dizajna

dizajn male kupaonice

moderna koliba sa staklenom fasadom

moderna drvena zidna koliba

elegantan stolić

ukrašen stolić za kavu

moderna rasvjeta i stolice u boji u dnevnom boravku

moderni luster za rasvjetu