Arhitektura, dizajn interijera

Glamurozna luksuzna vila na rajskom otoku

“Viceroy Villa” u britanskoj Zapadnoj Indiji

Viceroy Villa- luksuzna rezidencija

Ovo sjajno Luksuzna vila dio je ekskluzivnog građevinskog kompleksa na mirnom otoku u britanskoj Zapadnoj Indiji. Bilo bi teško pronaći savršenije mjesto za kuću za odmor. Usred oaze mirne vode, skrivenih uvala i egzotičnih palmi, to je to Luksuzna vila primjer male zbirke zapanjujućih domova. Ovaj poželjni kompleks smješten je na 35 hektara prekrasnog obalnog krajolika. Sama plaža proteže se više od kilometra čistog bijelog pijeska.

Luksuzna vila Viceroy u britanskoj Zapadnoj Indiji

Viceroy - luksuzna vila

Živi Luksuzna vila za odmor u njihovom savršenom okruženju? Pa, izgleda idilično. Svaka prekrasna vila prekrasna je, kreativno strukturirana i uređena kako bi zadovoljila najviše standarde. Izgrađena u osnovi minimalističkom stilu, vila je elegantna i vrlo funkcionalna. Jednostavnost strukture kombinirana je s naglaskom na klasično bijelom dekoru koji pruža savršenu pozadinu za luksuzni interijer.

Luksuzni vanjski namještaj i prekrasan pogled

Viceroy Villa - moderan vanjski namještaj

Iako je arhitektonska struktura minimalistička i bez ukrasa, dizajn interijera i namještaj potpuno su suprotni. Ovi Luksuzna vila je ukusno namješten i opremljen, bez ikakvih troškova. Stil namještaja pomalo je eklektičan i kombinira klasično-moderan stil s ukrasnim elementima koji odražavaju lokalno okruženje i tradiciju. Učinak je izuzetno gostoljubiv i originalan.

Zona za opuštanje na bazenu

Viceroy Villa - glamurozna kuća za odmor

Postoje četiri prostrana apartmana za spavaće sobe, svaki s krevetom s baldahinom i zasebnim dnevnim boravkom. Sobe izlaze na terasu s fantastičnim pogledom na more. Potiče se maksimalno uživanje u unutarnjem i vanjskom prostoru jer luksuzna vila za odmor nudi unutarnje i vanjske prostore za kuhanje i blagovaonicu, kao i fantastičnu unutarnju / vanjsku kupaonicu. Ova fantastična kupaonica izrađena je od raskošnog mramora koji stvara vizualnu vezu iznutra i izvana. Što se tiče vodenih točaka, vila ima vrhunski luksuz, privatni beskrajni bazen visi nad azurno plavetnilom oceana.

Ova luksuzna vila za odmor pokazuje koliko savršena moderna arhitektura i interijer mogu biti savršeni. To je oličenje stilskog života na odmoru.

autor Jaz

Luksuzni namještaj sa svijetlim dizajnom

Viceroy Villa - luksuzni salon namještaj

Sjajan interijer u dnevnoj sobi

Dnevna soba Vile Viceroy - luksuzan interijer

Spavaća soba u vili Viceroy

Viceroy Villa- luksuzan interijer

Luksuzna vila Viceroy - Spavaća soba

Sadržaji restorana u vilama turističkog kompleksa

Viceroy Villa- luksuzni dizajn restorana

Dizajn kupaonice

Viceroy Villa- luksuzni dizajn kupaonice

Pogled na Viceroy Villu izdaleka

Pogled na daljinu s vile Viceroy