Arhitektura, dizajn bazena

Renovirana moderna rezidencija s elegantnim interijerom

moderno renovirana rezidencija-Singapur

Stilski obnovljena moderna rezidencija od strane ONG -a&ONG privlači svačiju pažnju u mirnom kvartu na zapadnoj obali Singapura. Obiteljska kuća na adresi 28 West Coast Grove 28 potpuno je preuređena kako bi u dnevnu sobu ušlo više svjetla. Dizajn je razvijen s puno pažnje prema detaljima, što je rezultiralo pravim utočištem s ugodnim interijerom i velikim vrtom usred užurbanog grada.

Svjetlosni i prirodni elementi definiraju obnovljenu modernu rezidenciju

Drvena fasada-moderna-rezidencija-singapur

the obnovljena moderna rezidencija  kombinira prirodne materijale koji reflektiraju sunčevu svjetlost. Voda, svježi zrak i egzotično bilje definiraju vanjsko područje. Mnogi udobni garniture za kauče obećavaju ugodne sate na otvorenom za cijelu obitelj. Ribnjak s orijentalnim motivima i zanimljivom rasvjetom stvara čarobnu atmosferu u vrtu. Unutra su zidovi bili rastrgani tako da se prvi kat može besprijekorno povezati s terasom. Sjajni bijeli zidovi pomažu povećati svjetlost. Fasada je u velikoj mjeri ostakljena i nudi prekrasan pogled na zeleno okruženje i vrt. Stubište sa staklenom ogradom smanjuje prepreke.

Renovirana moderna rezidencija s elegantnim interijerom

veliki-dnevni boravak-bijeli namještaj

the obnovljena moderna rezidencija iz  ONG&ONG odlikuje elegantni bijeli kožni namještaj. Namještaj je sveden na minimum kako bi unutrašnjost izgledala prostranije i ljudi se mogli slobodno kretati. Kuhinja je potpuno bijela – ugrađene ploče i mnogo kuhinjskih ormara skrivaju sav pribor tako da izgleda uredno. Drvo je povezujući element vanjskog prostora i unutrašnjosti – baldahin od bambusa i zidovi obloženi drvom u dnevnoj sobi stvaraju ugodnu atmosferu. Mali kamenčići ispred stubišta postavljaju naglaske i služe kao ukras.

S Jaza

Obnovljeni zaštitni krov – fasada kuće

obnovljena nadstrešnica kuće

Elegantno stubište sa staklom u hodniku

Unutrašnjost drvenog zidnog hodnika

Bijela minimalistička kuhinja

bijela minimalistička kuhinja

Bijela egzotična kupaonica

egzotično-bijela-samostojeća kada

Nadstrešnica od bambusa

Obiteljska kuća s baldahinom od bambusa

Moderna obiteljska kuća u Singapuru

moderno pročelje obiteljske kuće

Moderno renovirana kuća

moderno renovirana kuća